Euro 2024

Φρεντ: Πωλείται όπως είναι...

Ευρηματικοί Βραζιλιάνοι έκαναν τη παρομοίασαν τον Φρεντ με ακίνητο εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους γιατί ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκει συχνά δίχτυα.

Επιπλωμένος ή όχι, ή με χιλιάδες αναμνήσεις όπως λέει το γνωστό άσμα, άγνωστο. Όμως μερικοί ευρηματικοί συμπατριώτες του τον παρομοίασαν με ακίνητο και του έθεσαν πωλητήριο. Πέρσι μπορεί να ήταν ήρωας με τα τέρματα που σημείωνε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών για τη Σελεσάο, όμως φέτος είναι μια αλλιώτικη ιστορία...

Γράφει από τη Βραζιλία ο Τάσος Χαλκιόπουλος

Αυτές είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις bullying προς το πρόσωπο του Bραζιλιάνου επιθετικού, παρόλο που οι επίσημες στατιστικές δείχνου ότι ο στράικερ της Φλουμινένσε είναι 5ος επιθετικός στο Μουντιάλ στην απόσταση που εχει διανύσει, πίσω μόνο από τους Μίλερ, Ιγκουαΐν, Μπενζεμά και Φαν Πέρσι.

Οι Βραζιλιάνοι φέρονται δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι ο στράικερ της Φλουμινένσε δύσκολα βρίσκει δίχτυα, ενώ δεν ακουμπάει και πολύ τη μπάλα. Πολλοί, ωστόσο, προτίμησαν να το ρίξουν στην πλάκα από το να τα βάψουν σκούρα και έκαναν τo γκρουπ στο facebook για τη μη συμμετοχή του Κατσουράνη σε ματς της Εθνικής, να μοιάζει αθώο και τρυφερό.

Το χιούμορ τους έφτασε στη σύγκριση του Φρεντ όχι μόνο με ακίνητο, αλλά και με τον Αόρατο Άνθρωπο -αφού στην ίδια ομάδα παίζει ο Hulk- ενώ θυμήθηκαν ότι στο ματς με την Κολομβία σκόραραν οι δύο σέντερ μπακ και όχι εκείνος.

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά με τα πειράγματα προς το πρόσωπό του και φαίνεται ότι μόνο με έναν τρόπο μπορεί να απαντήσει... Με γκολ στον αγώνα της Σελεσάο, την Τρίτη, κόντρα στη Γερμανία, όπου αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι βασικός, αφού έχει τη στήριξη του Σκολάρι.

Το sport-fm.gr παραθέτει μερικά από τα καλύτερα που συνάντησε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης:

-Δύο πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή. Το ένα είναι ο θάνατος και το άλλο ότι ο Φρεντ θα παραμείνει σε θέση οφσάιντ

inner

-Εκείνη η στιγμή που ακόμα και οι κεντρικοί αμυντικοί βάζουν γκολ και ο Φρεντ όχι

inner

-Η Βραζιλία είχε τον Hulk, τώρα έχει τον Aόρατο Aνθρωπο

inner

-Πωλείται αυτό το ακίνητο

inner

-Κατεργάρης είναι ο Φρεντ που δεν ξοδεύει ένα ρεάλ και παρακολουθεί το ματς μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x