Νέα μοντέλα

Φρεσκαρισμένο, αλλά πάντα Civic…

Αν προσέξεις ένα Honda Civic που κυκλοφορεί στο δρόμο μέχρι τώρα και το συγκρίνεις με αυτό που μόλις αφίχθη, βάζοντάς τα δίπλα δίπλα θα είναι σαν...

Αλλοι θα πουν σαν δύο σταγόνες νερό και άλοι σαν τα σκίτσα με ομοιότητες και διαφορές στα περιοδικά κουίζ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εντελώς διακριτικές αλλαγές δεν προσδίδουν έναν αέρα φρεσκάδας στο μοντέλο που γράφει τη δική του ιστορία από το 1972. Οντας στην 9η γενιά του, το 5θυρο Civic έχει φιμέ κρύσταλλα στο πίσω παρμπρίζ, σκούρα πίσω φωτιστικά, διακοσμητικό στην πινακίδα κυκλοφορίας, διακοσμητικό στον κάτω προφυλακτήρα σε μαύρη απόχρωση, νέο μαύρο διακοσμητικό στον εμπρός προφυλακτήρα, πιο σκούρα διακοσμητικά στους θόλους των τροχών και νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε ασημί και μαύρο.

Στη καμπίνα, οι στυλιστικές αλλαγές περιλαμβάνουν νέες λευκές ραφές στο τιμόνι, τα καθίσματα και την επένδυση γονάτων και μαύρα μπουτόν στο πάνελ του ηχοσυστήματος και χειριστήρια στο τιμόνι. Ωστόσο, μηχανολογικά έγιναν νέες ρυθμίσεις στην εμπρός και πίσω ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης προκειμένου να βελτιωθεί η γραμμικότητα, η ευστάθεια και η οδηγική άνεση, κυρίως στις υψηλές ταχύτητες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x