Κινηματογράφος

Φρικιαστικό το νέο σποτ του Blair Witch! (video)

Είστε φαλακροί; Τότε τη γλιτώσατε! Γιατί όλοι οι υπόλοιποι θα έχετε πρόβλημα, αφού… θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο με το νέο τηλεοπτικό σποτ του Blair Witch!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Λιγότερο από έναν μήνα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στις αίθουσες, το Blair Witch έρχεται να μας… φρικάρει με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ!

Ιδού…



Αν την… παλέψατε, τότε είστε έτοιμοι για τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν και το σίκουελ της ταινίας-φαινόμενο του 1999, θα έρθει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ξανά στη μεγάλη οθόνη!

Θυμίζουμε πως μόλις στα τέλη Ιουλίου αποκαλύφθηκε πως το The Woods δεν είναι παρά η συνέχεια του ιστορικού φιλμ! Ήταν, απλά, μια καλοστημένη κομπίνα του μάρκετινγκ, που «πάτησε» πάνω σε εκείνη προ 17 ετών, που «απογείωσε» το Blair Witch!

Το απίθανο εκείνο φιλμ κόστισε γύρω στα 55.000 δολάρια και έφτασε σε εισπράξεις τα 270 εκατομμύρια! Και αυτό -για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι…- επειδή οι «τιτάνες» δημιουργοί του πέτυχαν, με ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ, να προκαλέσουν μια απίστευτη σύγχυση σχετικά με το περί τίνος πρόκειται, καθώς άφησαν να εννοηθεί πως ίσως είναι αληθινή ιστορία...

Το κοινό χωρίστηκε στα δύο, με τους μισούς να θεωρούν πως ήταν μια καλοστημένη φάρσα ταινίας τρόμου και τους άλλους μισούς να υποστηρίζουν πως πρόκειται, όντως, για μονταρισμένο υλικό που βρέθηκε στο δάσος! Τι σημασία έχει, βέβαια; Το Blair Witch έγινε θρύλος και το σίκουελ ελπίζουμε να είναι το ίδιο καλό…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x