Επικαιρότητα

«Φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στην Κατερίνη

Συνελήφθη η 30χρονη υπεύθυνη και τρεις πελάτες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κατειλημμένοι από θαμώνες ήταν δυο από τους υπολογιστές ενός καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Κατερίνη, μόνο που δεν έκαναν αναζητήσεις στον παγκόσμιο ιστό αλλά έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» με τις... «ευλογίες» της υπεύθυνης!

Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι η 30χρονη προσωρινά υπεύθυνη του Ίντερνετ καφέ επέτρεπε σε δυο πελάτες, έναν 60χρονο και έναν 58χρονο, να παίζουν το παράνομο παιχνίδι κι έτσι συνελήφθησαν και οι τρεις και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με την ίδια κατηγορία. Από το εσωτερικό του καταστήματος κατασχέθηκαν οι δυο υπολογιστές και ο κεντρικός server, αλλά και 835 ευρώ που προέρχονταν από τη διενέργεια των παράνομων παιχνιδιών.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x