Stoiximan Super League

Αγγελόπουλος: «Είναι όνειρο...»

Πέταγε στα... σύννεφα ο Βασίλης Αγγελόπουλος με τη συμμετοχή που πήρε στο Παναθηναϊκός-Πλατανιάς, ευχόμενος πως με σκληρή δουλειά θα μπορέσει να καθιερωθεί στους πράσινους.

Πανευτυχής ο Βασίλης Αγγελόπουλος για τη συμμετοχή που πήρε απ' τον Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, με τον 18χρονο άσο να δηλώνει πως αν το τριφύλλι πραγματοποιήσει και στο μέλλον ανάλογες εμφανίσεις, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Για το πώς νιώθει για τη συμμετοχή του: «Είναι όνειρο για κάθε παίκτη της Ακαδημίας να ανδρώνεται ποδοσφαιρικά στο γήπεδο της Λεωφόρου. Στο ιστορικό αυτό γήπεδο. Είναι μεγάλη χαρά για μένα προσωπικά και ομαδικά για τη νίκη και δείξαμε αντίδραση και είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα μας».

Για το αν ένιωθε άγχος: «Η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή. Το επίπεδο είναι επαγγελματικό. Όλοι δουλεύουν για να μας ετοιμάσουν και να είναι εύκολο να παίξουμε στην πρώτη ομάδα».

Για τη συνέχεια και τον στόχο που έχει απομείνει: «Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Αν έχουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα, είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο και στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x