Μαχητικά Αθλήματα

Φτιαγμένος για τίτλο

Έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά να ριχτεί στην μάχη του παγκόσμιου τίτλου WBF απέναντι στον Zolani Marali εμφανίστηκε ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης λίγο πριν "πετάξει" για Ν. Αφρική.

Ο Μιχάλης Αρναούτης ήταν το κεντρικό πρόσωπο του πάνελ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της διεκδίκησης παγκόσμιου τίτλου, στη Ν. Αφρική, κόντρα στον Zolani Marali (Νο 20 στα διεθνή πυγμαχικά rankings στην κατηγορία junior welterweight) στις 23 Μαΐου.

Με δύο εβδομάδες περιθώριο, δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει ειδική προετοιμασία για το ματς-τίτλου, σαφώς όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόκληση, όπως ανέφερε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Υπενθύμισε ότι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει δυσκολότερους αντιπάλους, δεν έδειξε …διάθεση να τελειώσει η αναμέτρηση στους 12 γύρους, επιβεβαίωσε τη ρεβάνς με τον σπουδαίο, Josesito Lopez, ενώ ανακοίνωσε και έναν ακόμα κλεισμένο αγώνα στις ΗΠΑ, σε event υπό την αιγίδα της Golden Boy Promotions, του Oscar De La Hoya.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση από την Ελλάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ επισήμανε την ανάγκη όλο και περισσότεροι Έλληνες πρωταθλητές να αγωνίζονται με επαγγελματικές κάρτες προκειμένου να προχωρήσουν στο εξωτερικό.

Ο προπονητής του, Γιώργος Καπανταηδάκης ανέφερε ότι ακολουθεί πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει με τη ζώνη από τη Ν. Αφρική (East London).

Από την μεριά του, ο μάνατζερ του Mighty Mike, Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή, να κλείνεται μέσω Ελλάδας αγώνας παγκόσμιου τίτλου στην επαγγελματική πυγμαχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x