Stoiximan Super League

«Φτιαγμένος» Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» ενόψει Ολυμπιακού απ' τον κόσμο! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν απ' τους παίκτες να δώσουν το μάξιμουμ, να μην «μασήσουν» και να σταθούν ξανά όρθιοι. «Παίξτε για εσάς και για εμάς», είπαν!

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι μόνος, σήμερα όμως δεν ήταν ο Παναθηναϊκός!

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13, αποτελούμενη από περίπου 100 άτομα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και… έφτιαξε τους παίκτες για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αφού λοιπόν οι φίλοι του τριφυλλιού ζήτησαν ψυχή και πάθος απ’ τους παίκτες του Αναστασίου, τους ξεκαθάρισαν πως είναι δίπλα τους ό,τι κι αν γίνει και τους «ντόπαραν» ακόμα περισσότερο, λέγοντας πως «είστε οι μοναδικοί που τους κάθεστε ακόμα στο λαιμό…» (λόγω και του περσινού 0-3).

«Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας. Ξέρουμε ότι ονειρεύεστε το αυριανό παιχνίδι όπως το ονειρευόμαστε κι εμείς απέναντι σε αυτούς που έχουν αυτοχαρακτηριστεί από τώρα πρωταθλητές. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να κάνετε τα πάντα για να σταθείτε όρθιοι εκεί μέσα. Όλοι έχουν προσκυνήσει, είστε οι μοναδικοί που τους κάθεστε ακόμα στο λαιμό κι αυτό πρέπει να κάνετε ακόμα μια φορά. Μην φοβάστε τίποτα, μην μασήσετε όσο κι αν σας προκαλέσουν, κάντε αυτό που ξέρετε καλά, όπως το κάνατε και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και το βράδυ θα είμαστε και πάλι εδώ για να σας εμψυχώσουμε» είπαν αρχικά οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσαν μεταξύ άλλων:

«Ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά, ένα πράγμα θέλουμε από εσάς: στο τέλος του ματς να ξέρετε όλοι ότι έχετε δώσει το μάξιμουμ και έχετε ματώσει για τον Παναθηναϊκό. Πάμε γερά. Παίξτε για εσάς, παίξτε για εμάς, παίξτε και για τα παιδιά που είναι ακόμα στον δρόμο και γυρίζουν με τα πούλμαν από την Ολλανδία».

Από πλευράς ομάδας μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου και απευθυνόμενος προς τον κόσμο, είπε: «Σας ευχαριστούμε παιδιά που ήρθατε εδώ. Όπως σας είπαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όπως σας λέμε και πάντα όποτε βρισκόμαστε τόσο κοντά να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος καθώς και οι Τάκης Φύσσας, Στράτος Σωπήλης με τους οποίους επίσης υπήρξαν σύντομες συνομιλίες των οπαδών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x