Κώστας Νικολακόπουλος

«Φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τα ΜΑΤ»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον sport-fm.gr για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν κι όχι μόνο.

• Μεταξύ σοβαρού και αστείου, θέλοντας να ειρωνευτούν, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, λένε αλήθειες για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πορευθεί.

• Λένε για παράδειγμα, «φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τη διαιτησία». Αλήθεια είναι αυτό! Μετά τα όσα βλέπουμε φέτος από την αρχή ως το τέλος της σεζόν, είναι μία καλή προτροπή αυτή! Διότι φέτος ο Ολυμπιακός είχε ομάδα που άλλες φορές, τις περισσότερες, κέρδιζε και τη διαιτησία, αλλά υπήρχαν κι άλλες φορές, όχι λίγες (σε συνδυασμό με το υπερφορτωμένο πρόγραμμα του και στην Ευρώπη), που δεν κέρδιζε και τη διαιτησία.

• Πράγματι ο Ολυμπιακός πρέπει τη νέα σεζόν να φτιάξει μία ομάδα, που θα είναι αρκετά δυνατή, ώστε να υπερισχύει και να ξεπερνάει και τέτοιου είδους αστάθμητους, όπως έλεγαν και παλιά, παράγοντες. Μία ομάδα την οποία δεν θα σταματάει η διαιτησία. Η, τουλάχιστον δεν θα το κάνει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις, όχι ικανές να αλλοιώνουν την έκβαση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

• Μόνο που μετά τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ πριν μόλις λίγες ημέρες, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πλέον θα λένε, μεταξύ σοβαρού και αστείου ρε παιδί μου, κι άλλη ατάκα, μετά το «φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τη διαιτησία».

• Θα λένε πια και την ατάκα, «φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τα ΜΑΤ»!...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x