Super League 2

Φτιάχνει… προίκα

Νίκη που θα την αποσπάσει κι άλλο από τους διώκτες της φτιάχνοντας από τώρα διαφορά εν όψει play offs θέλει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στην Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ. Τα πλάνα του Δέλλα.

Ο αγώνας με την Παναχαϊκή απόψε στο ΟΑΚΑ (18:00, OTE Sport 4) προσφέρει… διπλή ευκαιρία στην ΑΕΚ. Με νίκη όχι απλώς θα διευρύνει στους εννιά βαθμούς τη διαφορά της από τους δεύτερους Πατρινούς, αλλά θα δημιουργήσει από τώρα καλές πιθανότητες ώστε να μπει στα play offs με σημαντική βαθμολογική διαφορά από τους άλλους δύο του ομίλου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει αυτόματα μπόνους τριών βαθμών για τα play offs, ενώ παράλληλα κερδίζει έξτρα βαθμούς με διαίρεση των βαθμών διαφοράς του από τον τρίτο δια τρία. Με νίκη σήμερα η «Ένωση» θα βρεθεί στο +11 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και σε αυτό το σενάριο αν άρχιζαν τώρα τα play offs θα έμπαινε στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών με επτά βαθμούς (3+4) έναντι ενός της Παναχαϊκής και κανενός του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τραϊανός Δέλλας στον αποψινό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Καραγκιολίδη και Μπρέσεβιτς, καθώς και τους ανέτοιμους Ντ’ Ακόλ, Κορδέρο και Φαγέ. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα παρατάσσοντας τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη στο δεξί και Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο σε ρόλο στόπερ, τους Γιόχανσον και Ανάκογλου σαν αμυντικά χαφ, με τον Μάνταλο μπροστά τους, τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα στα «φτερά» και τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Βούρας, Γροντής, Μ. Ντούνης, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Ζόριτς και Κρισάντους.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρά το… ακατάλληλο της ημέρας και της ώρας περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Πάντως από το ΟΑΚΑ θα απουσιάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x