Επικαιρότητα

Φυγόποινος φοροφυγάς συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ο φοροφυγάς εντοπίστηκε τυχαία από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο.

Από πέρυσι εκκρεμούσε σε βάρος ενός 36χρονου Έλληνα η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, για παράνομη αποδοχή πλαστών τιμολογίων και άλλες παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Ο φοροφυγάς εντοπίστηκε τυχαία από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο στο Αγρίνιο και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος. Έτσι, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή να εξαγοράσει την ποινή του για να αφεθεί ελεύθερος.

*** Ένταλμα σύλληψης για καλλιέργεια ναρκωτικών είχε εκδοθεί σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα χασισοκαλλιεργητή, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κομοτηνή και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης έδωσε εντολή να μεταχθεί στην αρμόδια ανακριτική υπηρεσία για να απολογηθεί.
*** Στη Σκάλα Λακωνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 40χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

*** Στα Φάρσαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 45χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιεράπετρας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μήνα και χρηματική ποινή 200 ευρώ.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x