Επικαιρότητα

Φυγόποινος με χασίς και ηρωίνη διακινούσε λαθραίο καπνό

Οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων, υπολείμματα ηρωίνης σε διάφορα αντικείμενα, αλλά και δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 210 γραμμαρίων

Παρ’ όλο που ήξερε ότι τον αναζητούσαν για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί εδώ και πέντε χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών ένας 39χρονος Έλληνας, όχι μόνο δεν σταμάτησε να ασχολείται με αυτά αλλά επέκτεινε την δραστηριότητά και στην διακίνηση λαθραίου καπνού.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πληροφορήθηκαν ότι κρυβόταν σε ένα σπίτι στην Αμφιλοχία και έκαναν έφοδο για να τον συλλάβουν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, καθώς είχε συλληφθεί το 2012 από την Ασφάλεια Αγρινίου με ποσότητα ηρωίνης.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων, υπολείμματα ηρωίνης σε διάφορα αντικείμενα, αλλά και δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 210 γραμμαρίων που εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα και του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Διπλό κακό βρήκε έναν 30χρονο Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς σε περιοχή του Δήμου Φαιστού. Όπως διαπιστώθηκε, είχε πάνω του ναρκωτικά για προσωπική του χρήση, αλλά σκόπευε να διαθέσει προς πώληση αδασμολόγητο καπνό. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 12 συσκευασίες με συνολικά 412 γραμμάρια καπνού διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ο καπνός εστάλη στο Τελωνείο Ηρακλείου για τον υπολογισμό δασμών και φόρων.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x