Europa League

«Ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα»

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, αλλά και για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει μίλησε ο Τάκης Φύσσας λίγο μετά την κλήρωση. «Μπορούμε την πρόκριση» τόνισε.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Ο Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην προετοιμασία για τα παιχνίδια, τονίζοντας: «Δεν είναι ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Ευρώπη, οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, οι scouts της ομάδας θ' αναλύσουν τους αντιπάλους και έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε καλά παιχνίδια και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση», ενώ σχετικά με τη δυναμικότητα των αντιπάλων ανέφερε:

«Καμιά ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη, διότι τότε κινδυνεύεις ν' αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Χαίρομαι που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Θα πάμε και στο Εστορίλ που είναι κοντά στην Λισσαβώνα, βεβαίως είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει από την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο Τάκης Φύσσας αναφέρθηκε και στην επιστροφή των «πρασίνων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Η επιστροφή του Παναθηναϊκού πρέπει να γίνει μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη και θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πρέπει να παίρνουμε βήμα-βήμα τους γώνες και να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν πριν μερικά χρόνια».

Για τις αυξημένες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν ξεκαθάρισε: «Δεν φοβόμαστε την ομάδα σε αυτούς τους αγώνες, μπορούμε ν' ανταποκριθούμε. Η διαχείριση του ρόστερ και των αγώνων θα γίνει από τον προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x