Stoiximan Super League

Φυτανίδης: «Μας έκανε κακό ο αποκλεισμός»

Για την τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας, τη δύσκολη νίκη του Ατρόμητου κόντρα στην Νίκη Βόλου, αλλά και για τη φημολογούμενη αποχώρηση του για χάρη του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Πολύ κακό έκανε στην ψυχολογία των παικτών του Ατρομήτου ο αποκλεισμός από την Σαράγεβο για τα προκριματικά του Europa League, όπως τόνισε ο Σωκράτης Φυτανίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη.

Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στην φημολογούμενη πώληση του στον ΑΠΟΕΛ αλλά και στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία που έχουν αυτός και ο Πίτου Γκαρσία στις στημένες φάσεις, όπως αυτή του χθεσινού νικητήριου γκολ.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός των Περιστεριωτών:

Για τη συνεργασία του Πίτου Γκαρσία με τον ίδιο στα κόρνερ: «Είναι πολύ καλή η ικανότητα του Πίτου στα στημένα. Έχουμε βρει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, αλλά έτσι κι αλλιώς είμαστε ομάδα με έφεση στο ψηλό παιχνίδι».

Για το ότι η ομάδα σκοράρει δύσκολα: «Σιγά-σιγά θα σκοράρουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Το πρόβλημα είναι πως δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Θα προσπαθήσουμε, όμως να το βελτιώσουμε. Είναι θέμα συγκέντρωσης και δουλειάς».

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Μας έκανε κακό ο αποκλεισμός. Μας έριξε την ψυχολογία. Στεναχωρηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος. Είδαμε όμως κι άλλες με μεγάλη ιστορία να αποκλείονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το ότι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα: «Είναι πολύ νωρίς για να κοιτάμε τη βαθμολογία. Πλέον έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία θα μας βοηθήσει ώστε να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και την συμμεtοχή του στους ομίλους του Champions League: «Πολύ σημαντικό να παίζει κανείς σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Πάντως για το Θέμα της μεταγραφής, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ατρόμητος. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι απλώς βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Όποιος θέλει αγοράσει τα δικαιώματα μου θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με την ομάδα».

Ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε: «Φέτος θα είναι η χρονιά μου»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x