Γενικά

«Φωτιά» στην επίθεση η Ντνίπρο!

Σε… περίπατο μετέτρεψε η Ντνίπρο το φιλικό με την κορεατική Σουγόν, καθώς τη συνέτριψε με 5-2. Μένει –όπως δηλώνει- ο Εβγκέν Κονοπλιάνκα.

Εντυπωσιακή ήταν στην επίθεση η Ντνίπρο στο φιλικό με την Σουγόν, την οποία συνέτριψε με 5-2. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League προηγούνταν με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ζοζούλια (21’, 37’) και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Ματέους (32’).

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισαν οι Ουκρανοί και στο δεύτερο μέρος, με τους Κονοπλιάνκα (49’) και Σελέζνιοφ (69’) να βάζουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

inner

Μάλιστα, νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Εβγκέν Κονοπλιάνκα αναφέρθηκε στο μέλλον του, μιλώντας στην «Gazzetta Dello Sport», τονίζοντας πως δεν αποχωρεί από την Ντνίπρο για λογαριασμό της Ρόμα: «Είχε ειπωθεί πως θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις στην Ιταλία, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχω δώσει το λόγο μου στον πρόεδρο της Ντνίπρο πως θα παραμείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Η Ρόμα όντως έχει συμφωνήσει με την ομάδα, όχι όμως με μένα, άρα η μεταγραφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, μου αρέσει η Ρόμα, καθώς είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το μέλλον μου».

Το ίδιο επιβεβαιώνει ο πατέρας και μάνατζερ του Κονοπλιάνκα, λέγοντας πως ο γιος του αποφάσισε να παραμείνει στην ουκρανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, καθώς η πρόταση της Ρόμα δεν τον ικανοποίησε στο οικονομικό κομμάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x