Επικαιρότητα

«Φωτιές» άναψε η σύνοδος για το ελληνικό χρέος

Μετά την κυβερνητική διάψευση της... κυβερνητικής διαρροής

«Φωτιά» πήραν χθες τα τηλέφωνα μεταξύ Βρυξελλών- Φρανκφούρτης και Ουάσιγκτον για το θέμα της συνόδου για το ελληνικό χρέος.

Μπορεί χθες η Κυβέρνηση να μην απέκλεισε την πραγματοποίηση διάσκεψης για το ελληνικό χρέος με εκπροσώπους των δανειστών, ωστόσο δήλωσε πως δεν έχει «επίσημη» ενημέρωση για πιθανή σύσκεψη για το ελληνικό χρέος το Νοέμβριο κάτι που διέρρευσε από το ΔΝΤ.

Σε ερώτηση σε στελέχη της ΕΕ με γνώση των διαπραγματεύσεων τα οποία έκαναν λόγο για «ανοησίες» και διέψευσαν κατηγορηματικά ότι αναλήφθηκε τέτοια πρωτοβουλία από το ΔΝΤ.

Αλλά σύμφωνα και με πληροφορίες και κυβερνητικά στελέχη κάλεσαν χθες το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να ρωτήσουν για την πρωτοβουλία διεξαγωγής σύσκεψης για το ελληνικό χρέος στην Ουάσιγκτον στις 14-15 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά της κυβέρνησης λένε πως εάν πρώτα δεν ολοκληρωθεί η έκτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα και κυρίως εάν δεν αποκρυσταλλωθεί η εικόνα για τις κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών δεν μπορεί να συνταχθεί η έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, κάτι που προσδιορίζεται για τα τέλη του 2014.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x