Επικαιρότητα

Φωτογραφίες: Η πρώτη έκθεση για… κηδείες είναι γεγονός

Η… πιο ανατριχιαστική έκθεση άνοιξε τις πόρτες της

Για πολλούς το θέαμα μοιάζει ανατριχιαστικό, άλλοι κουνιούνται από την θέση τους και σταυροκοπιούνται ενώ σε άλλους μοιάζει, όσο και αν ακούγεται περίεργο, αδιάφορο.

Η έκθεση funeral expo, άνοιξες τις πόρτες της το πρωί του Σαββάτου με τη συμμετοχή επιλεγμένων επαγγελματιών του κλάδου, όπου παρουσίασαν τα προιόντα τους, αντάλλαξαν απόψεις και γνώμες.

Φυσικά, η έκθεση δεν απευθυνόταν στο κοινό αλλά μόνο σε επαγγελματίες, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα όσοι περνούσαν από την λεωφόρο Κηφισίας, τραβούσαν μία φωτογραφία από τον εξωτερικό χώρο όπου στεγάζεται η έκθεση, αφού πρώτα έκαναν τον σταυρό τους, κουνιόνταν από τη θέση τους και έλεγαν τη γνωστή ατάκα «μακριά από μας», δείχνοντας πως τους έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… η θεματολογία της.

Η αλήθεια είναι πως μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης, αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους επαγγέλματα αισθάνεσαι σαν βρίσκεσαι σε μία ενδιάμεση κατάσταση, ωστόσο βλέποντας κάποιους να φωτογραφίζονται μπροστά στα φέρετρα καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι ακόμα στον… μάταιο τούτο κόσμο.

Και κάπως έτσι αρχίζεις να διασχίζεις τους διαδρόμους της πρώτης διεθνούς έκθεσης εξοπλισμού γραφείων τελετών και κοιμητηρίων που πραγματοποιείται επί ΣΥΡΙΖΑ,  η οποία συμπίπτει -αν δεν είναι κάποιου είδους μήνυμα- με τις μακάβριες ειδήσεις για την οικονομία της χώρας.



Μεταξύ άλλων, όσοι βρεθούν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία, να δουν προϊόντα σχετικά με τον εξοπλισμό των γραφείων τελετών, όπως φέρετρα και σεντόνια για το εσωτερικό τους, νεκροφόρες, αντικείμενα μαρμάρου και μαρμάρινες επενδύσεις, κατασκευές μνημείων και προτομών, σκαλιστικές μηχανές, είδη τελετών και κοιμητηρίου, είδη μνημοσύνου, λουλούδια και είδη διακόσμησης στολισμού τελετής, μεταλλικά διακοσμητικά τάφου (καντήλια, ανθοδοχεία, θυμιατά, σταυροί κ.α.), κεραμικές κορνίζες για φωτογραφίες, προϊόντα και υπηρεσίες ταρίχευσης, οστεοφυλάκια, τεφροδόχους, κ.α.

Να σημειωθεί πως σήμερα, Κυριακή έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις και σεμινάρια για τους επαγγελματίες σχετικά με τους επαγγελματικούς κινδύνους, τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας και πρόληψης, τις πρώτες βοήθειες και τις τεχνικές διαχείρισης... του στρες. Το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται στα 80€  και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Funeral expo θα συνεχιστεί μέχρι και τις 31 Μαΐου η έκθεση FUNERAL expo, απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους όσοι διατηρούν γραφεία τελετών ή είναι επαγγελματίες του κλάδου και στεγάζεται στους χώρους της HELEXPO στο Μαρούσι.















Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x