Euroleague

Φώτσης: «Όπως στην Κύπρο…»

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει από τους φιλάθλους του στην Κρήτη ανάλογη συμπαράσταση με την Κύπρο, στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, εξέφρασε ο Αντώνης Φώτσης.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα νοιώσει σαν στο… σπίτι του και στο αυριανό (07/11) παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο, όπως συνέβη πριν δύο εβδομάδες στην Κύπρο, εμφανίστηκε ο Αντώνης Φώτσης.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, στάθηκε επίσης στο ταλέντο που έχει στην επίθεση η προσεχής αντίπαλος των «πράσινων» και συνέστησε στους συμπαίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

«Έχω δει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και το ταλέντο της στην επίθεση είναι το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού της. Συνεπώς, εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό που θα πατήσουμε το πόδι μας στο παρκέ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Για εμάς, είναι ένας ακόμη εντός έδρας αγώνας, αλλά μακριά από το… σπίτι μας.

Ελπίζω ότι θα έχουμε στην Κρήτη την ίδια συμπαράσταση που είχαμε στην Κύπρο. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σίγουρος για αυτό. Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας θα είναι εκεί για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x