Gossip

Γάμος και βάφτιση υπερπαραγωγή στην Κρήτη: Βέρτης και Ασλανίδου μεταξύ των 13 κουμπάρων

Ένας λαμπερός γάμος και μια ιδιαίτερη βάφτιση έγιναν στην Κρήτη, καθώς, εκτός από την χλιδή των δύο μυστηρίων, υπήρχαν 13 κουμπάροι και ισάριθμοι νονοί/

Ένας λαμπερός γάμος και μια ιδιαίτερη βάφτιση έγιναν στην Κρήτη, καθώς, εκτός από την χλιδή των δύο μυστηρίων, υπήρχαν 13 κουμπάροι και ισάριθμοι νονοί, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Βέρτης, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ράνια Κωστάκη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο ποδοσφαιριστής Νικομανώλης Νύκταρης, γιος του επιχειρηματία και παράγοντα Ηρακλή Νύκταρη και η Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη. Μετά τον γάμο, έγινε η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Ηρακλής.



Όπως αναφέρει το flashnews, τα δύο μυστήρια έγιναν χθες, Τετάρτη, στο Γάζι, με πρωτοκούμπαρο τον επιχειρηματία Βαγγέλης Δουρουντουδάκης, ενώ μεταξύ των κουμπάρων ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης. Οι Νίκος Βέρτης, Μελίνα Ασλανίδου και Ράνια Κωστάκη ήταν μερικοί από τους νονούς του μικρού.

Ο γάμος και η βάπτιση γιορτάστηκαν με ένα ιδιαίτερο κρητικό γλέντι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μάλιστα, οι δύο τραγουδιστές δεν δίστασαν να ανέβουν στην πίστα και να χορέψουν ποντιακούς χορούς.



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x