Gossip

Γαμπρός ο Βάρντι, εξαφανισμένα τα πεθερικά! (pics&video)

Η μέρα που ο Τζέιμι Βάρντι περνούσε στο κλαμπ των παντρεμένων, ήταν για τους γονείς του μια ακόμα καθημερινή. Ωστόσο, πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές και καλλιτέχνες ήταν εκεί.

Όλοι θεωρούσαν πως λίγο πριν τους γαμήλιους όρκους του Τζέιμι Βάρντι με την Μπέκι Νίκολσον, οι γονείς του γαμπρού θα «λύγιζαν» και προκειμένου να δουν τον γιο τους να παντρεύεται, θα υποχωρούσαν και ήταν παρόντες σε αυτή την σημαντική στιγμή.

Όμως όχι. Η αντιπάθεια που τρέφουν για τη νύφη και η αντίθεση που έχουν για την ένωση του ζευγαριού, όχι μόνο τους κράτησε μακριά αλλά δεν άλλαξε σε τίποτα το καθημερινό τους πρόγραμμα. Η Λίζα Βάρντι εθεάθη χθες να μπαίνει στο αυτοκίνητό της προκειμένου να πάει στη δουλειά της αδιαφορώντας για τις γαμήλιες ετοιμασίες του γιου της.

inner

Αντίθετα με τα πεθερικά όμως, πολλοί γνωστοί του ποδοσφαιρικού και καλλιτεχνικού χώρου κατέφθασαν στο κάστρο Peckforton με ελικόπτερα και λιμουζίνες για να τιμήσουν το ζεύγος. Ανάμεσά τους, συμπαίκτες του Βάρντι όπως ο Γουές Μόργκαν, ο Μάρτσιν Βασιλέφσκι, ο κιθαρίστας και δηλωμένος οπαδός της Λέστερ , Σέρτζιο Πιτσόρνο αλλά και ο τραγουδιστής των One Direction Λούις Τόμλινσον.



inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x