Ψυχαγωγία

Γαρδέλης στον ΣΠΟΡ FM: «Για μένα δεν έχει φύγει ο Ψάλτης»

Συγκινητικός ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το φίλο και συνοδοιπόρο του, Στάθη Ψάλτη. «Για μένα δεν έχει φύγει», τόνισε.

Με χαμόγελο και νοσταλγία θυμάται τον Στάθη Ψάλτη ο Σταμάτης Γαρδέλης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστής του αδικοχαμένου ηθοποιού μίλησε για την παρακαταθήκη και το ταλέντο του.

«Ο ίδιος θα ήθελε να τον σκεφτόμαστε και να γελάμε. Για μένα δεν έχει φύγει ο Στάθης. Για κανέναν δεν έχει φύγει. Θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε και θα μας χαρίζει χαμόγελα», τόνισε στους Γιώργο Μαραθιανό και Στέφανο χάρη στην εκπομπή «Δυο Λέρες Μόνο».

«Ο Στάθης ήταν ένα βιολί στραντιβάριους. Μπορούσε να παίξει Τσαϊκόφσκι στο μέγαρο, μπορούσε να παίξει και στο πανηγύρι και να μην το ξεχωρίσει κανένας. Ήταν ικανός να βγάζει γέλιο και από ένα ρηχό κείμενο, αυτό είναι και το πιο δύσκολο», πρόσθεσε.

Όσο για το ποια στιγμή τους ξεχωρίζει; «Είναι τόσο δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια ταινία, κάποια σκηνή ή κάποια προσωπική στιγμή με τον Στάθη. Είναι σαν να μου λες να ξεχωρίσω ποιο από τα παιδιά μου αγαπώ περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x