Γενικά

Γελάει με τον πόνο του (video)

Με πολύ χιούμορ αντιμετωπίζει τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε σε αγώνα του NCAA ο Κέβιν Γουέρ.

Ο Κέβιν Γουέρ σόκαρε με τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα του NCAA, όταν το κόκαλο του ποδιού του έσπασε και βγήκε έξω από το δέρμα του.

Όμως ο ίδιος αντιμετωπίζει την ατυχία του με πολύ χιούμορ, όπως φάνηκε από την παρουσία του στο talk show του Ντέιβιντ Λέτερμαν.

«Είμαι όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος μετά από τέτοιον τραυματισμό. Θα χρειαστούν περίπου 8-12 εβδομάδες για να δέσει το κόκκαλο και ελπίζω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι έτοιμος», δήλωσε αρχικά σοβαρά ο 20χρονος γκαρντ του Louisville και στη συνέχεια άρχισε να γελά με τον πόνο του.

«Δεν ήταν τόσο πολύ ο πόνος, αλλά το σοκ. Είναι από αυτά που βλέπεις στο ‘Δολοφόνο με το Πριόνι’», τόνισε και συνέχισε: «Ήθελα από την πρώτη μέρα μετά τον τραυματισμό μου να μην έχω ανάγκη κανέναν, γι’ αυτό περπατάω από την πρώτη στιγμή με πατερίτσες. Όλοι ήθελαν να με αλλάξουν ή να με πλύνουν και ήταν λίγο παράξενο».

Τέλος, έκανε το δικό του Top 10 για τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του όταν υπέστη τον τραυματισμό. Δείτε τι απάντησε ο αθεόφοβος…

10. Τι ήταν αυτό το κρακ που ακούστηκε;
9. Ελπίζω να μη μου αφήσει μελανιά.
8. Ε, κοίτα, το καλάμι μου.
7. Άουτς!
6. Μπήκε μέσα;
5. Ω, Θεέ μου, θα τρώω φαγητό νοσοκομείου.
4. Βάλε του επίδεσμο κόουτς, θα συνεχίσω να παίζω.
3. Απέλυσαν τον Λένο; (σ.σ. παρουσιαστής talk show)
2. Ζέστη και πάγος ή πρώτα πάγος και μετά ζέστη;
1. Τουλάχιστον δεν αποκλείστηκε η ομάδα μου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x