Στίβος

Γεμάτος ο χειμώνας για Φιλιππίδη

Πολύ «φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα του Κώστα Φιλιππίδη στην προετοιμασία του για τους αγώνες του κλειστού στίβου το 2018.

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ θα συμμετάσχει σε 14 αγώνες τη χειμερινή σεζόν, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και το world indoor tour της IAAF.

O Φιλιππίδης ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε και θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο μίτινγκ της Ορλεάνης στις 13 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψει στο Σιντελφίγκεν στις 20 Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθήσουν το περίφημο ISTAF του Βερολίνου (26/1), το μίτινγκ της Ρενς (27/1) και αυτό του Κότμπους (31/1).

Τον Φλεβάρη, ο Φιλιππίδης θα αγωνιστεί σε όλα τα world indoor tour. Ήτοι, σε Καρλσρούη (3/2), Ντίσελντορφ (6/2), Μαδρίτη (8/2), Βοστόνη (10/2) ή στο μίτινγκ του Ρουέν και στο Τόρουν (15/2). Θα ακολουθήσει στις 24/2 το μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν και στις 25/2 στη Γλασκόβη.

Την 1η Μαρτίου ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Μπέρμιγχαμ, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x