Europa League

«Γεμίζει» για Ευρώπη

Μειώνονται τα προβλήματα του Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του αγώνα με την Πατριζάν για τους ομίλους του Europa League, καθώς ο Μούκαμ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα. Εκτός ξανά οι Τορμένα, Μπαντιμπανγκά.

Να συνεχίσει της θετικές εμφανίσεις του στην Ευρώπη και στο παιχνίδι με την Παρτιζάν θέλει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είδε σήμερα τον Μούκαμ Μεκόντσο να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός είχε ακολουθήσει τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Έντερσον Τορμένα, όμως σε αντίθεση με τον δεύτερο (συνέχισε μόνος του), ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, συνεχίζοντας το πρόγραμμα θεραπείας του.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα, κάνοντας αρχικά πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού με το κλασσικό «οικογενειακό διπλό», ενώ έκλεισε με τελειώματα φάσεων.

Τελευταία προγραμματισμένη προπόνηση του Αστέρα πριν από το ματς με την Παρτιζάν είναι την Τετάρτη στις 17:45 το απόγευμα.

Επιπλέον, με την λήξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν και οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών. Αρχικά του Ανδρέα Ζήκου στις 19:30 (επειδή ο Στάικος Βεργέτης είναι στην Ελβετία για το UEFA-Pro) και στις 20:30 του Μάρκο Νίκολιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x