Ιταλία

«Γεράματα» στην Γιουβέντους

Να «δέσει» τον Κάρλος Τέβες θέλει η Γιουβέντους. Άμεσα αναμένεται να δεχθεί πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο 30χρονος επιθετικός που έχει πάρει… φωτιά. Ερωτηματικό παραμένει η θέση του.

Ιδανικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον Κάρλος Τέβες. Ήδη έχει σκοράρει 7 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της Γιουβέντους και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μέχρι στιγμής.

Με παρουσία όπως αυτή του Σεπτεμβρίου, λογικό θα ήταν η «γηραιά κυρία» να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tuttosport.com», η πρώτη συνάντηση θα γίνει άμεσα.

Κανονικά, το συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2016, όμως ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής ομάδας, Τζουζέπε Μαρότα πρόκειται να του προτείνει ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και ουσιαστικά να τον «δέσει» στο Τορίνο.

Φυσικά από την πλευρά του Τέβες δε θεωρείται αναμενόμενη η συμφωνία, διότι έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές πως επιθυμία του είναι να σταματήσει το ποδόσφαιρο στον σύλλογο που έκανε τα πρώτα του βήματα, την Μπόκα Τζούνιορς.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x