Gossip

Γερμανού: «Είδα τη συμμετοχή μας στη Eurovision και έψαχνα μαξιλάρι να χωθώ»!

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή NaMaste στο Epsilon άσκησε τη δική της σκληρή κριτική στην επιλογή των Argo από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή NaMaste στο Epsilon άσκησε τη δική της σκληρή κριτική στην επιλογή των Argo από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός, έχοντας στο ενεργητικό της την πρωτιά στη Eurovision καθώς ήταν εκείνη που ένωσε τις δυνάμεις της με τον Χρήστο Δάντη και έγραψαν το My Number One, άσκησε δριμύτατη κριτική στην εικόνα των Argo στη σκηνή της Eurovision. «Αυτό το χθεσινό με το που το είδα ήθελα να βρω ένα μαξιλάρι, να χωθώ από κάτω και να πω “γιατί ρε γαμώτο; γιατί;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ ξεκαθάρισε πως από το πρώτο λεπτό της εμφάνισης της ελληνικής αποστολής ήταν σίγουρη πως δεν υπήρχε ελπίδα πρόκρισης στον τελικό του διαγωνισμού.

Επίσης, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να τονίσει το πιο προφανές παράδοξο του φετινού διαγωνισμού, δηλαδή το γεγονός πως η αποστολή της Ρωσίας έχει στο δυναμικό της τον Δημήτρη Κοντόπουλο στη σύνθεση και τον Φωκά Ευαγγελινό στη σκηνοθεσία (ο οποίος είναι και νικητής της Eurovision με τη χορογραφία που έχει σχεδιάσει για λογαριασμό της Έλενας Παπαρίζου), δύο άτομα που δεν δέχθηκαν καν κρούση από την ΕΡΤ για να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στην ελληνική αποστολή.



Πηγή: Yupiii.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x