Stoiximan Super League

Γερό μπάσιμο για Βιεϊρίνια από Σάλκε!

Πρόταση για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ (καθαρά) σκοπεύει να καταθέσει η Σάλκε στον Πορτογάλο, ο οποίος αποχωρεί από τη Βόλφσμπουργκ και απασχολεί και τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλα εμπόδια για τον ΠΑΟΚ, που ήθελε να φέρει στην Τούμπα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, βάζει η Σάλκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει μία εξαιρετική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Βόλφσμπουργκ, και του έδιναν ετησίως 2 εκατ. ευρώ.

Σημερινά δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν πως οι «βασιλικοί μπλε» ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του διεθνούς άσου και δείχνουν αποφασισμένοι να του προσφέρουν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνει αυτή τη στιγμή στους «λύκους».

Ο Βιεϊρίνια είναι εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ και αξιώνει 4 εκατ. ευρώ (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ καθαρά) για να απαντήσει θετικά στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, όμως η Σάλκε - σύμφωνα με την Bild – θέλει να αντικαταστήσει τον Τζέφερσον Φαρφάν που παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει εκτός δράσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x