Πόλο

Γερολύμου στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο»

Στην απογοήτευση που έφερε στις τάξεις της Εθνικής πόλο γυναικών η έβδομη θέση της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης, αναφέρθηκε η Αγγελική Γερολύμου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η βοηθός του Γιώργου Μορφέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναφέρθηκε στην προσπάθεια να νικάς και τα σφυρίγματα των διαιτητών, στην παράδοση της Ελλάδας στο πόλο, στην αποχώρηση στης Φιλιώς Μανωλιουδάκη και στο μέλλον που υπάρχει στο άθλημα, παρά τα προβλήματα και την έλλειψη εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά: «Εννοείται πως δεν είναι επιτυχία η έβδομη θέση, χάσαμε στα πέναλτι στην οκτάδα και την είσοδο στην τετράδα. Το ματς με την Ουγγαρία ήταν το ματς των απογοητευμένων, όμως η ήττα από την Ισπανία μας έριξε ψυχολογικά και δεν είχαμε το κουράγιο να διεκδικήσουμε την πρόκριση, αφού στεναχωρηθήκαμε».

«Οι Έλληνες αγαπάμε τη θάλασσα, έχουμε τα σημαντικά σωματεία, καλούς αθλητές και αθλήτριες και καλούς προπονητές, οπότε υπάρχει συνέχεια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και έρχονται οι επιτυχίες».

«Η διαιτησία μας αδίκησε κόντρα στην Ισπανία και ειδικά στο τελευταίο σφύριγμα, όμως όσο και να σε αδικούν, είσαι υποχρεωμένος να νικήσεις».

«Η αποχώρηση της Φιλιώς Μανωλουδάκη είναι μεγάλη απώλεια, είναι εξαιρετική αθλήτρια και με μεγάλο ήθος και της ευχήθηκα τα καλύτερα στη ζωή της, θα μας λείψει, όμως η ζωή συνεχίζεται, υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να προσφέρουν, ουδείς αναντικατάστατος, αλλά θα μας λείπει η εμπειρία».

«Υπάρχει συνέχεια, υπάρχουν ταλέντα που έρχονται από πίσω και θα συμμετέχουν πιο ενεργά στο μέλλον».

«Όταν δεν υπάρχουν κολυμβητήρια και γυμναστήρια να μας φιλοξενήσουν, θα υπάρχουν προβλήματα, μας φιλοξενούν κάποιες χώρες για μια αξιοπρεπή προετοιμασία, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες, βοηθά όσο μπορεί η ΚΟΕ, αν θες να διακριθείς, μπορείς να τα καταφέρεις και τα νέα παιδιά θέλουν να ζήσουν μεγάλες στιγμές, όπως στο Παγκόσμιο της Σανγκάης».

«Έχουμε το Ευρωπαϊκό Νέων γυναικών τον Σεπτέμβριο και θα έχουμε παίκτριες από την Εθνική γυναικών στο ρόστερ, ενώ το 2018 έχουμε το Ευρωπαϊκό στη Βαρκελώνη και το World League, ίσως γίνουν και κάποιοι Μεσογειακοί Αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x