Euroleague

Γεύση από νίκη θέλει ο Ματσιούλις

«Θέλουμε να νιώσουμε τη γεύση της νίκης», σχολίασε ο Γιόνας Ματσιούλις αναφερόμενος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα.

«Θέλουμε να νιώσουμε τη γεύση της νίκης», σχολίασε ο Γιόνας Ματσιούλις αναφερόμενος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα.

«Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε το πρώτο θετικό μας αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα, μετά από μία ήττα στη διοργάνωση και μία στο πρωτάθλημα», τόνισε ο άσος του τριφυλλιού κατά την αναχώρηση της αποστολής του «εξάστερου», για την Κύπρο και συνέχισε:

« Θέλουμε να νιώσουμε τη γεύση της νίκης στο δεύτερο φετινό μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλουμε να αποδείξουμε κάτι και να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Τα συνεχόμενα ταξίδια δεν είναι ότι καλύτερο σε ότι αφορά την κούραση, αλλά από την άλλη θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο από ότι ξέρουμε, οπότε αυτό είναι πάντα καλό».

Ο Λιθουανός άσος των πρασίνων σχολίασε για την αντίπαλο της ομάδας του στη δεύτερη αγωνιστική της φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας.

«Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία ακολουθεί την... ισπανική σχολή. Τρέχει, προσπαθεί να βγει στον αιφνιδιασμό και επιπλέον έχει και ένα σημείο αναφοράς στη ρακέτα, τον Τιμπόρ Πλάις, ο οποίος είναι από τα βασικά όπλα της Laboral Kutxa. Αν είμαστε καλύτεροι; Αυτό είναι κάτι που πάντα το δείχνει το γήπεδο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x