Ελλάδα

Οι νέες εξάστερες φανέλες! (pics/video)

Παρουσιάστηκαν οι εξάστερες φανέλες του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά. «Νέες εμφανίσεις, νέα γενιά για νέες επιτυχίες» το μότο, με τους Διαμαντίδη, Παππά και Μποχωρίδη σε ρόλο... μοντέλων.

Νέος προπονητής, πολλοί νέοι παίκτες, αλλά και νέα φανέλα για τον Παναθηναϊκό εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Η αθλητική εταιρεία που ντύνει τους «πράσινους» σε συνεργασία με την ΚΑΕ παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις των νταμπλούχων Ελλάδας που θα έχει στη δεξιά πλευρά το έμβλημα της ομάδας και τα έξι αστέρια που αντιπροσωπεύουν τους έξι ευρωπαϊκούς της τίτλους.

Τα χρώματα θα είναι το κλασικό πράσινο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, το λευκό για τους αγώνες εκτός έδρας, ενώ η τρίτη εμφάνιση της ομάδας θα έχει εντυπωσιακό μαύρο χρώμα. Κι επειδή η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι γεμάτη από στιγμές δόξας, οι λεπτομέρειες των νέων φανελών έχουν χρυσό χρώμα.

Οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης εκπροσώπησαν τη «NEXT GEN» του Παναθηναϊκού στην ξεχωριστή φωτογράφιση που έγινε για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, μαζί με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας: «Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί σε συνεργασία με την adidas και στον τομέα των αγωνιστικών εμφανίσεων. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας, εκτός από άριστες σχεδιαστικά, είναι και κορυφαίες τεχνολογικά και είμαστε σίγουροι πως φορώντας τις θα πανηγυρίσουμε τίτλους και αυτή τη χρονιά».

Η Brand Director της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, ανέφερε από την πλευρά της: «Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως και με τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας θα προσθέσουμε στη συνεργασία μας άλλη μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Πιστεύουμε ότι οι χρυσές λεπτομέρειες και στις τρεις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού θα συνδέσουν το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x