Γενικά

ΓΓΑ: «Οι αθλητές έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμά τους για πρόσληψη στο Δημόσιο»

Τη δική της θέση για την πρόσληψη των 156 αθλητών σε θέσεις του Δημοσίου εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τονίζοντας πως όλοι έχουν κατοχυρώσει το συγκεκριμένο δικαίωμα.

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως η πρόσληψη των 156 αθλητών σε θέσεις του Δημοσίου είναι απόλυτη νόμιμη, όπως προβλέπει ο νόμος, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τονίζοντας παράλληλα πως το συγκεκριμένο δικαίωμα είναι πλήρως κατοχυρωμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Αναφορικά με τον διορισμό 156 διακεκριμένων αθλητών, επισημαίνεται ότι πρόκειται για αθλητές που έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμά τους για πρόσληψη στο Δημόσιο, όπως προβλέπει ο νόμος, αναφορικά με το διορισμό διακριθέντων αθλητών, που υπέβαλαν αίτηση κατά το έτος 2008 και δεν είχαν προσληφθεί μέχρι σήμερα, γιατί είχαν παγώσει οι διορισμοί τους.

Οι αθλητές πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου και δεν τίθεται θέμα μη νομιμότητας. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που με κόπους και θυσίες έφεραν διακρίσεις στην χώρα μας.

Το παράνομο δεν ήταν το ότι προχώρησαν οι προσλήψεις, αλλά ότι είχαν παγώσει επί σειρά ετών με ευθύνη προηγούμενων κυβερνήσεων, που αρνούνταν στους αθλητές κατοχυρωμένα δικαιώματα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x