Ιταλία

Γι' αυτό είναι «καπιτάνο»!

Έκανε ζέσταμα πριν το Πάρμα-Ρόμα. Ούτε καν στο γήπεδο της ομάδας του. Κι όταν απ' τα μεγάφωνα ακούστηκε έκκληση βοήθειας για ένα άρρωστο κοριτσάκι, ο Φραντσέσκο Τότι έκανε ό,τι ένας γνήσιος «καπιτάνο»

Τον τίτλου του αρχηγού, εντός και εκτός γηπέδου δικαιολόγησε για ακόμα μια φορά ο Φραντσέσκο Τότι, δίνοντας μαθήματα ζωής στο ματς της Κυριακής, όπως αποκάλυψε σήμερα η «Corriere dello sport».

Καθώς έκανε προθέρμανση για το ματς της Ρόμα με την Πάρμα, ο Ιταλός άκουσε απ' τα μεγάφωνα την αναγγελία για οικονομική βοήθεια στην Σανέλ Μποκόνι.

Η πιτσιρίκα απ' την Ανκόνα, χρειαζόταν άμεσα οικονομική βοήθεια για χειρουργική επέμβαση στην Βοστώνη που θα της έσωζε τη ζωή, από σπάνια ασθένεια.

Το περιστατικό δεν άφησε ασυγκίνητο τον «καπιτάνο», ο οποίος έσπευσε να συναντήσει την μικρή Σανέλ -η οποία συμπτωματικά έχει το ίδιο όνομα με την κόρη του.

Εκτός από την επιταγή που έδωσε ο ίδιος στην οικογένειά της, αποφάσισε να βοηθήσει σε μια σειρά από εκδηλώσεις που είχαν κανονίσει φίλαθλοι της Πάρμα, με τα έσοδα να αφιερώνονται αποκλειστικά στον συγκεκριμένο σκοπό.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x