Stoiximan Super League

Για αυτό «ναυάγησε» του Μαυρία

Τον λόγο για τον οποίο χάλασε η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Η… αρνητική προδιάθεση που είχαν οι Ιταλοί συνεργάτες με τους οποίους συνεργάστηκε ο Πολ Κουτσολιάκος για τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν είχε θετική κατάληξη η υπόθεση, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ενεργό ρόλο στο θέμα είχε ο Στέφανο Ντι Σαλβατόρε, μεγάλος μάνατζερ της Ιταλίας, που είχε καταφέρει να κλείσει τον Τζιακερίνι από τη Γιουβέντους στον βρετανικό σύλλογο, όπου εργάζεται ο Πάολο Ντι Κάνιο.

Ο Στέφανο Αντονέλι (ο μάνατζερ που πρότεινε στον Ντι Κάνιο τον Μαυρία) μπήκε και εκείνος στο «κόλπο» της μεταγραφής του διεθνούς μεσοεπιθετικού και τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή.

«Φίλε, ή εμείς θα κάνουμε τη δουλειά ή δεν θα γίνει καθόλου. Κοίτα αν είναι να βρεις άκρη με τον πελάτη σου και να πληρωθείς!», είπαν μεταξύ οι Ιταλοί ατζέντηδες στον Κουτσολιάκο.

Εκείνος με τη σειρά του προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την εταιρεία Stellar, με την οποία είχε καταφέρει να κλείσει τη μεταγραφή του Σωτήτη Κυργιάκου στη Σάντερλαντ.

Ωστόσο, δεν είχε ανάλογη ανταπόκριση και προτίμησε να τινάξει το επικείμενο deal στον αέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x