Γενικά

Για έναν... νέο Εθνικό!

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της «Κίνησης για την Αναγέννηση του Εθνικού ΟΦΠΦ» ανέλυσαν το όραμά τους, κάνοντας γνωστούς τους στόχους της προσπάθειας τους.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της «Κίνησης για την Αναγέννηση του Εθνικού ΟΦΠΦ» ανέλυσαν το όραμά τους, κάνοντας γνωστούς τους στόχους της προσπάθειας τους.

Επικεφαλής του σχήματος είναι ο Δημήτρης Κολοβός και ο επιχειρηματίας Πάνος Κολλάρος. Αυτοί σήμερα ήταν πλαισιωμένοι από τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου Χάρη Κεχαγιά και τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος ξεκίνησε από τους "κυανόλευκους" την εν Ελλάδι καριέρα του.

inner

«Δεν έχουμε καμία σχέση με προηγούμενες διοικήσεις, πίσω μας βρίσκονται άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Η τωρινή διοίκηση έχει πετύχει πολλά, αλλά το "ταβάνι" τους είναι χαμηλό. Εμείς μπορούμε να το ανεβάσουμε πολύ ψηλότερα. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ενιαίο και αδιαίρετο Εθνικό. Θέλουμε να αναδημιουργήσουμε τμήματα του συλλόγου και έχουμε μαζί μας τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή του στίβου, τον Οδυσσέα Παπατώλη, αλλά και τον Ολυμπιονίκη της πυγμαχίας, τον Γιώργο Στεφανόπουλο, που θα αναλάβουν να ξαναφτιάξουν τα αντίστοιχα τμήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση να διοριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή, με τα μισά μέλη από το νυν ΔΣ και τα άλλα μισά που θα προταθούν από την "Κίνηση", ώστε να γίνει μία προσπάθεια για κάποιους μήνες να υπάρξει συνεννόηση.

Επίσης, ανέφερε ότι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με Δήμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, προκειμένου να στεγάσει την ομάδα βόλεϊ, αλλά και τα τμήματα του υγρού στίβου.

«Σε οκτώ χρόνια (2023) συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού και θέλουμε να τα γιορτάσουμε πανηγυρίζοντας πρωταθλήματα και κύπελλα. Ζητήσαμε από τη νυν διοίκηση να μας πουν ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες του Εθνικού, αλλά δεν μας έδωσαν τα στοιχεία», ανέφερε ο Πάνος Κολλάρος.

«Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση μπορεί να ενώσει τον Εθνικό. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για το σύλλογο να ανέβει επίπεδο, αγωνιστικά και οικονομικά», είπε ο Χάρης Κεχαγιάς, ενώ ο Ντανιέλ Μπατίστα ανέφερε ότι «... βρίσκομαι εδώ γιατί βλέπω ανθρώπους με όραμα για τον Εθνικό».

Το «παρών», εκτός από τους εκπροσώπους του Τύπου έδωσαν πολλοί επώνυμοι και απλοί φίλαθλοι του Εθνικού, ανάμεσά τους και ο θρυλικός «Εθνικάρας», κατά κόσμον Γιάννης Ματζουράνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x