Γ' Εθνική

Για να… παρτ-Άρης!

Σε… πάρτι μετέτρεψε ο Άρης την αναμέτρηση με την Καστοριά, καθώς με το 4-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Εντυπωσιακός και… ουσιαστικός ο Άρης! Οι «κίτρινοι» προκρίθηκαν πανηγυρικά στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, συντρίβοντας 4-1 την Καστοριά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε «παράσταση για έναν ρόλο» είχε μετατρέψει το πρώτο ημίχρονο ο Άρης, με την Καστοριά να είχε περιοριστεί στο μισό του γηπέδου. Οι «κίτρινοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά είτε τους σταματούσε ο Κοκκινίδης, είτε το… χαλούσαν στα τελειώματα. Όμως, παρά την καθολική υπεροχή των γηπεδούχων στα πρώτα 45 λεπτά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Ο Άρης συνέχισε την πίεσή του και με την έναρξη του δευτέρου μέρους και κατέφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 48’ με τον Προβατίδη. Όμως, οι «κίτρινοι» δεν επαναπαύτηκαν σε αυτό, καθώς στο 56’ ο Καπνίδης με ανάποδο ψαλιδάκι άφησε «άγαλμα» τον Κοκκινίδη και έκανε το 2-0. Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αντίθετα πιο δύσκολα για την Καστοριά, αφού ο Παπαδόπουλος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, ο Άρης δεν έκοψε… ταχύτητα και με τον Σουνά στο 80’–ο οποίος έψαχνε το γκολ σε όλο το ματς- έκανε 3-0, ενώ ο Χιντασέλι 86’ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ (4-0). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 4-1 με τον Καραθάνα στο 90’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει πανηγυρικά στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου και περιμένει να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μπουγιουκλής-Σίτσας): Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκόλιας (46΄Λεμονής), Προβατίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Πόι (70’ Χιντασέλι), Καπνίδης (77’ Ατματσίδης).

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Παπαδόπουλος, Μαζουλουξής.

Καστοριά (Βάλης): Kοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊραχτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (70’ Τσόπρας), Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης (8’ Tάσιος), Γιαννουλίδης (60’ Δημητριάδης), Καραθάνας.

Στον πάγκο: Τούλιος, Μουρατίδης, Καρανάσιος, Μίχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x