Βόλεϊ

Για τη… ρεβάνς με τις Ισπανίδες

Την ίδια συνταγή θα ακολουθήσει ο Γιάννης Καλμαζίδης στα ματς της Εθνικής γυναικών κόντρα στην Ισπανία, με την οποία θα ολοκληρώσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Στο κλειστό του Ρέντη θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Λιγκ η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών κόντρα στην Ισπανία, απ’ την οποία θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τις δύο ήττες στην προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης προετοιμάζει την ίδια δωδεκάδα, με την οποία αγωνίστηκε στο Αλκορκόν, στοχεύοντας στη βελτίωση του ρεκόρ της (με 3 νίκες – 5 ήττες είναι ισόβαθμη στην 3η θέση με την αντίπαλο της έχοντας 10 βαθμούς, ενώ Γερμανία και Πολωνία έχουν από 14 βαθμούς).

«Από υγεία είμαστε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχει αρκετή κούραση σωματική και πνευματική στην ομάδα αφού δεν είμαστε συνηθισμένοι σε μια τέτοια διαδικασία», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά ελπίζω να κάνουμε δύο ακόμη καλά παιχνίδια που θα μας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον».

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση ανέφερε: «…είναι το μεγάλο κέρδος και το καλό της υπόθεσης Ευρωπαϊκό Λιγκ για την ομάδα μας, αφού δώσαμε μια σειρά από ανταγωνιστικούς αγώνες. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού, είναι θετικό γιατί σαν ομάδα βγαίνεις ωφελημένη από τέτοιες καταστάσεις. Από το να κερδίζεις ή να χάνεις εύκολα αγώνες, είναι προτιμότερο να χάνεις τέτοια ματς στις λεπτομέρειες γιατί ωριμάζεις».

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως ελπίζει ότι αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Ελληνικής ομάδας αν και περιμένει δύο αγώνες παρόμοιους με αυτούς της περασμένης εβδομάδας.

«Η Ισπανία δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό και πάνω κάτω αυτή θα είναι η εικόνα τους. Θα είναι δύο ‘κλειστά ματς’ αλλά σίγουρα θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για τις ήττες της περασμένης εβδομάδας και να επιβεβαιώσουμε τα καλό αγωνιστικό μας επίπεδο».

Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώνεται το απόγευμα (17.00) στο κλειστό του Ρέντη ενώ η 12άδα αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χριστοδούλου, Παπαφωτίου, Κιόση, Διώτη, Χαντάβα, Γενιτσαρίδη, Καρπουζά, Γιώτα, Λαμπρούση, Κωνσταντινίδου, Λαμπρινίδου, Αρτακιανού.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το www.laola1.tv και σε μαγνητοσκόπηση (01.40) από την ΝΕΡΙΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x