Betmasters

Για την πρώτη νίκη οι Καρολάινα Χάρικεϊνς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρία σημεία από το πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου των Ηνωμένων Πολιτειών, για το πρόγραμμα της Παρασκευής (24/10).

Ουίνιπεγκ Τζετς - Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ: Η Τάμπα Μπέι πρωταγωνιστεί σε αμφίρροπα παιχνίδια, εκ των οποίων αρκετά έχουν κριθεί σε παρατάσεις ή πέναλτι και κάμποσα στο ένα γκολ διαφορά υπέρ ή εναντίον της. Οι Τζετς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους μόλις στο τελευταίο ματς με την Καρολάινα (3-1), νικώντας για πρώτη φορά μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Το κακό για τους Καναδούς είναι η απουσία του αριστερού πλάγιου Εβάντερ Κέιν, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος στην NHL λόγω τραυματισμού. Για τη Λάιτνινγκ δίνεται αμφίβολος ο σούπερ σταρ Ράιαν Κάλαχαν (δεξιός πλάγιος, 3 γκολ, 2 ασίστ) και ο Άλεξ Κίλορν (αριστερός πλάγιος, 2 γκολ). Λείπουν μακρόχρονα και σημαντικοί παίκτες κι αυτό έχει επηρεάσει τους φιλοξενούμενους ως τώρα και είναι ανασταλτικός παράγοντας για να τους ποντάρουμε στο Ουίνιπεγκ.

Το κακό για τους γηπεδούχους είναι πώς δεν έχουν επωφεληθεί ακόμη από τον παίκτη παραπάνω, όπου δεν έχουν τέρμα σε δεκαεννέα ευκαιρίες power play. Η Τάμπα έχει "σκοτώσει" είκοσι φορές αντίπαλο παίκτη παραπάνω, δεχόμενη μόνο τρία γκολ φέτος. Λογικά δίνεται φαβορί, όμως έχει απουσίες κι αυτό ίσως βοηθήσει τους Καναδούς να σημειώσουν μία νίκη.

Κολοράντο Άβαλανς - Βανκούβερ Κάνακς: Πέρυσι το Κολοράντο ήταν από τις σταθερές αξίες της Δύσης. Φέτος έχει κερδίσει, μόλις, μία φορά κι αυτή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (1-2 στη Βοστώνη!). Χάνει οριακά, αλλά χάνει κι αυτό πρέπει ν΄ αλλάξει. Το Βανκούβερ έχει τέσσερις νίκες σε έξι αγωνες και βρίσκεται σαφέστατα σε καλύτερο momentum. Για τις "χιονοστιβάδες" αμφίβολος είναι ο βασικός γκολτέντερ Σεμιόν Βαρλάμοφ που φέτος, όμως, είναι ντεφορμέ.

Δέχεται 3,80 γκολ μέσο όρο, μετρώντας τρεις ήττες και καμία νίκη. Είναι ευκαιρία για τον αναπληρωματικό Ρέτο Μπέρα να πάρει παιχνίδια. Ο Ελβετός έχει αγωνιστεί στη μόνη νίκη των Άβαλανς με τους Μπρούινς. Πάντως, αν είναι καλά ο Βαρλάμοφ αυτός θα παίξει. Πέρυσι με τον Πάτρικ Ρόι προπονητή έκανε όργια και σίγουρα κάποια στιγμή θα συνέλθει. Έχει καλή παράδοση απέναντι στους Κάνακς, οι οποίοι δεν θα παίξουν με goalie τον βασικό Μίλερ αλλά τη ρεζέρβα του, Έντι Λακ. Φέτος έχει μία ήττα με 3,13 γκολ μέσο όρο κι αποτελεί έναν λόγο που το Κολοράντο αξίζει ποντάρισμα!

Έντμοντον Όιλερς - Καρολάινα Χάρικεϊνς: Η φιλοξενούμενη είναι η μόνη ομάδα της NHL χωρίς νίκη φέτος είτε σε 60λεπτο, είτε σε παράταση ή πέναλτι. Το Έντμοντον έχει δύο νίκες, αλλά και πάλι για 1,60 ο "άσος" δεν είναι. Προβλήματα απουσιών έχουν αμφότερες, όμως είναι από πλέον μόνιμα και δεν επηρεάζουν. Σιγά-σιγά παίρνει παιχνίδια και θ΄ αρχίσει να προσφέρει γκολ και ασίστ ο κομβικότερος παίκτης της περυσινής σεζόν για τους φιλοξενούμενους, Τζεφ Σκίνερ (φώτο). Λογικά βασικός γκολτέντερ θα παίξει ο Κουντόμπιν που δεν έχει νίκη φέτος, αλλά διαθέτει καλή παράδοση με τους Όιλερς. Ρίσκο το "διπλό", αλλά το ποντάρουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
531. ΟΥΙΝΙΠΕΓΚ ΤΖΕΤΣ - ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ: 1 (1,85)
532. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΑΒΑΛΑΝΣ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΚΑΝΑΚΣ: 1 (1,80)
533. ΕΝΤΜΟΝΤΟΝ ΟΪΛΕΡΣ - ΚΑΡΟΛΑΪΝΑ ΧΑΡΙΚΕΪΝΣ: 2 (2,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x