Χάντμπολ

Για την υπέρβαση ο Φίλιππος

Στη Λισαβόνα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Φίλιππος Βέροιας, ώστε να αντιμετωπίσει Παρασκευή στις 19:30 και Σάββατο στις 20:30 την Μπενφίκα για τους «16» του Challenge Cup χάντμπολ των ανδρών.

Οι Βεροιώτες, έχοντας ως οδηγό την πρόκριση επί της Κράσνονταρ στον προηγούμενο γύρο, θα προσπαθήσουν για νέα υπέρβαση και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ πως: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, αν και είμαστε στο κλείσιμο μιας πολύ απαιτητικής εβδομάδας. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη. Είμαστε αρκετά κουρασμένοι από τους συνεχόμενους αγώνες και τις μετακινήσεις, ωστόσο, ευτυχώς έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους αθλητές για τις δυο αναμετρήσεις στη Λισαβόνα. Φαβορί είναι η Μπενφίκα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο».

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε πως: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη δυναμική, όπως είναι και η Μπενφίκα. Απέκλεισε μια πολύ ισχυρή ισλανδική ομάδα και έδειξε ότι έβαλε στόχο για πολύ ψηλά.Έχει μια πλειάδα πολύ καλών αθλητών, αλλά κι εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια και να δείξουμε μέρος των δυνατοτήτων μας και να προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Για τη συνεργασία του με τον Φίλιππο, είπε πως: «Θεωρώ ότι ήρθα σε μια ποιοτική ομάδα με έμπειρους και διεθνείς αθλητές. Από κάτω, υπάρχει ένα πολύ καλό φυτώριο. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα ενταχθώ στην ομάδα και τα παιδιά θα αφομοιώσουν το στιλ παιχνιδιού και τη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο πιο ψηλό σκαλί, θέλουμε δουλειά και υπομονή σε ότι κάνουμε και θα αδράξουμε ότι καλύτερο μπορούμε τους επόμενους μήνες».

Για τα ματς με τους Πορτογάλους, μίλησαν και οι Αρβανιτίδης, Βεσελίνοβιτς.

«Είναι δυο δύσκολα ευρωπαϊκά ματς με την Μπενφίκα. Είναι ντέρμπι. Θα γίνουν δυο καλά και δυνατά παιχνίδια. Πάμε εκεί για να παλέψουμε και να προχωρήσουμε», τόνισε ο πρώτος.

«Η Μπενφίκα είναι μεγάλο όνομα και δυνατή ομάδα. Πάμε εκεί για να πετύχουμε κάτι σαν αυτό της Ρωσίας. Θα δούμε, ελπίζω στο καλύτερο», συμπλήρωσε ο Σέρβος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x