Stoiximan Super League

Για τις υπογραφές ο «Λούτσο»

Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα ο Λουτσιάνο Φιγκερόα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με τη διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό να καλύπτεται. Τι γίνεται με τους «κομμένους».

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος αναμένεται να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα φτάσει στην Αθήνα με στόχο να συμφωνήσει με τους «πράσινους» για διετές ή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αν και οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τα επόμενα δύο χρόνια και θα υπάρχει οψιόν για ακόμη ένα έτος (εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών).

Στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του 32χρονου παίκτη δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι σε καλό δρόμο και η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι της τάξεως των 50.000 ευρώ.

Απ’ τη στιγμή που ο Φιγκερόα επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα, φαίνεται δύσκολο να «ναυαγήσει» η μεταγραφή, αφού κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για έρθει στη χώρα μας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν προτείνει στον Αργεντινό μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχής, όπως και γκολ. Πρόκειται για ένα ποσό που ο παίκτης επιθυμούσε να εισπράξει από τις αρχικές του συζητήσεις με τη διοίκηση.

Τι γίνεται με τους «κομμένους»

Κρίσιμη θεωρείται η τρέχουσα εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει να λύσει τα συμβόλαια κάποιων εκ των Κουίνσι, Τοτσέ, Πίντο και Βελάσκες.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του πρώτου, ενώ σήμερα θα μιλήσει με τους ατζέντηδες των άλλων παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x