Ευρώπη

Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Πανιώνιος

Το «3Χ3» στο Eurocup θέλουν να κάνουν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος, που υποδέχονται την τουρκική Άνκαρα για τον 6ο όμιλο και τη λιθουανική Νεπτούνας για τον 8ο αντίστοιχα.

Μετά τις δύο νίκες τους στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ρίχνονται απόψε στην μάχη της 3η αγωνιστικής του Eurocup. Μοναδικός στόχος τους είναι η διεύρυνση του απόλυτου, που θα βάλει και τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στον θεσμό για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης.

Ο «δικέφαλος του βορρά», μετά την επικράτηση επί της Μπουντότσνοστ στη Πυλαία και επί της Φέχερβαρ στην Ουγγαρία, φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη την τουρκική Άνκαρα που προέρχεται από δύο ήττες. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα για να συνεχίσει η ομάδα τον νικηφόρο σερί της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η φιλοξενούμενη, είναι ομάδα στα μέτρα του δικεφάλου, στις τάξεις της πιο γνωστός στο ελληνικό κοινό είναι ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ Κλέι Τάκερ (πρώην Ρεάλ, Ρόμα) που είχε αγωνιστεί το 2005 στη ΜΕΝΤ. Στο πρωτάθλημα της Τουρκίας η Άνκαρα έχει δύο νίκες και μία ήττα. Το τζάμπολ θα γίνει στις 19:00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3.

Με προβλήματα ο Πανιώνιος

Σε ότι αφορά τον Πανιώνιο, θεωρητικά έχει πιο εύκολο έργο στο κλειστό του Ελληνικού, κόντρα στην Νεπτούνας Λιθουανίας, που επίσης έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αρκετούς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» να αντιμετωπίσει. Μετά τον Βασίλη Καββαδά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μάριου Μπατή, που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Η συμμετοχή και των δυο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Σε αντίθεση με τον διεθνή σέντερ, ο οποίος αντιμετωπίζει διάστρεμμα που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης στα παιχνίδια με Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης και ΚΑΟΔ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x