Betmasters

Για το αυτονόητο η Άστον Βίλα, για τη ζημιά η Κρίσταλ Πάλας

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρία σημεία από τα ισάριθμα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ για την Τρίτη (3/3).

Σε τιμές φαβορί, έστω και οριακού, η πιο ντεφορμέ ομάδα της Πρέμιερσιπ; Σε τιμές φαβορί, έστω και οριακού, το σύνολο με τη μακράν χειρότερη επίθεση της κατηγορίας; Αξίζει να σημειωθεί πώς 13 γκολ ενεργητικό έχει η Άστον Βίλα και 22 η αμέσως επόμενη χειρότερη επίθεση, αυτή της Σάντερλαντ! Σε τιμές φαβορί, έστω και οριακού, μία ομάδα που έχει μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια με την επόμενη αντίπαλό της, η οποία είναι και η μεγάλη της αντίπαλος;

Πράγματι με την απόδοση των «Villans» υπάρχει θέμα. Όμως έχει σφίξει τόσο πολύ η κατάσταση, που δεν πηγαίνει άλλο. Δεν είναι πρόθεση κανενός να σώσει το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ. Το ρόστερ της Βίλα, όμως, είναι καλό. Πολύ καλύτερο από της Λέστερ, της Μπέρνλι, της ΚΠΡ κι άλλων, πιθανώς, ομάδων που είναι σε ανώτερα κλιμάκια της βαθμολογίας. Ο Τιμ Σέργουντ δεν έχει νίκη σε δύο αγώνες στον πάγκο των γηπεδούχων, που έχουν να κερδίσουν από τις αρχές Δεκέμβρη για την Πρέμιερσιπ.

Η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον αποτελεί το αντίπαλο δέος των West Midlands και με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο της είναι πιο άνετη όσον αφορά την παραμονή της. Το εντυπωσιακό στα παιχνίδια των δύο αντιπάλων είναι πώς και τα δεκαεπτά που έχουν δώσει – στην Πρέμιερ Λιγκ – κρίθηκαν στο μηδέν (ισόπαλα) ή στο ένα γκολ διαφορά. Είναι από τη φύση του οριακό το παιχνίδι, μα η Βίλα έχει την έδρα και ισχυρότερο κίνητρο. Ομοίως αμφίρροπο το Χαλ-Σάντερλαντ, με την ιδιαιτερότητα, βέβαια, πώς και οι δύο ομάδες είναι πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Κάθε βαθμός μετράει! Ο Νταμ Εντόι θ΄ αρχίσει βασικός για τις «τίγρεις» που έχουν τέσσερις σερί νίκες, πέρυσι και φέτος, απέναντι στις «μαύρες γάτες». Πλάι του θα παίξει ο Νίκιτσα Γέλαβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τραυματισμό στο γόνατο. Δυνατή η επίθεση των γηπεδούχων, αλλά η Σάντερλαντ θα παίξει για το βαθμό έχοντας προβλήματα. Ειδικά η υπόθεση παιδεραστίας του Άνταμ Τζόνσον στερεί από τους φιλοξενούμενους έναν από τους καλύτερους φετινούς ποδοσφαιριστές.

Μοιραία θα στραφεί σε πιο αμυντική πολιτική για να μην χάσει, οπότε εδώ ίσως βγει και ισοπαλία μετά από δυόμιση δεκαετίες στο ζευγάρι! Το πιο ρισκαδόρικο σημείο είναι το «διπλό» της Κρίσταλ Πάλας στο «Σεντ Μέρις». Ποτέ επί Πρέμιερ Λιγκ οι «αετοί» δεν έχουν κερδίσει τη Σαουθάμπτον, μέσα ή έξω, επιθετικά προβλήματα λόγω απουσιών (Κάμπελ, Σαμάκ, Σανογκό, Μάρεϊ) υφίστανται, όμως είναι σε κακό φεγγάρι οι «άγιοι» και οι Λονδρέζοι με την ψυχολογία στα ύψη.

Βλέποντας το 1-3 με τη Γουέστ Χαμ, στο «Μπόλεϊν Γκράουντ», ακόμη και με δέκα παίκτες (κι έχοντας παίξει νωρίτερα εξαίρετη μπάλα για τα δεδομένα τους) έδειξαν νεύρο και τσαγανό για ν΄ αντέξουν την πίεση που δέχθηκαν. Εδώ πηγαίνουμε στο «διπλό», λόγω της αβανταδόρικης απόδοσης της Σαουθάμπτον. Δευτερευόντως, επειδή με νίκη η Κρίσταλ Πάλας, ουσιαστικά, σώζεται! Δεν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση των τριών σημείων σε τριάδα. Και δύο να βγουν, σε μονά αποδεκτά, βγάζουν σημαντικό κέρδος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
120. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1 (2,40)
121. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2 (4,50)
122. ΧΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Χ (3,20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x