Europa League

Για το γόητρο και η Εστορίλ

Βαθμολογικά αδιάφορη θα έρθει στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό η Εστορίλ, καθώς η Αϊντχόφεν «τσίμπησε» βαθμό (3-3) στην έδρα της και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Χθες έβρεξε γκολ, αλλά την Παρασκευή μπήκε ένα και… καλό.

Η Εστορίλ ξεκίνησε με προίκα το υπέρ της 3-2 στη… δεύτερη ημέρα της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν που έγινε σε δύο μέρη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών της Πέμπτης, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους, καθώς ο Βαϊνάλντουμ πέτυχε το γκολ-πρόκριση στο 82ο λεπτό.

Οπότε θα παρουσιαστεί βαθμολογικά αδιάφορη στο ματς με τον Παναθηναϊκό της 11ης Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική της φάσης του Europa League και οι δύο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο, αλλά και για βελτιώσουν την αναρρίχηση τους στην κατάταξη της UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεπάι είχε ανοίξει το σκορ στο 6’ λεπτό του αγώνα και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 12’, αλλά ο Νάρσινγκ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Ολλανδούς. Η πορτογαλική ομάδα έφερε τούμπα την κατάσταση μέσα σε ένα δεκάλεπτο, χάρη σε τέρματα των Κούκα (30’) και Αμάντο (39’).

Ωστόσο, αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι ήταν οι φιλοξενούμενοι. Η Εστορίλ πίεσε προς το τέλος, αλλά οι Κούκα, Κλέμπερ αστόχησαν από καλή θέση.

Τα αποτελέσματα:

Ντιναμό-Παναθηναϊκός 2-1
(55' Τριανταφυλλόπουλος αυτ., 61' Ιόνοφ-14' Μπέργκ)

Εστορίλ-Αϊντχόφεν 3-3
(12' Τόζε, 30' Κούκα, 39' Αμάντο-6' Ντεπάι, 14' Νάρσινγκ, 82' Βαϊνάλντουμ)

Βαθμολογία

1. Ντιναμό Μόσχας (8-3) 15
2. Αϊντχόφεν (8-5) 8
3. Εστορίλ (6-7) 4
4. Παναθηναϊκός (5-10) 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12)

Παναθηναϊκός-Εστορίλ (20:00)
Αϊντχόφεν-Ντιναμό (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x