Betmasters

Για το πρώτο «τρίποντο» εντός η ΦΣΒ Φρανκφούρτης

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την πρώτη ήττα της Ίνγκολσταντ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, εξηγώντας τους λόγους πιθανής έκπληξης.

Για τη δέκατη αγωνιστική της γερμανικής Τσβάιτε Λίγκα η ΦΣΒ Φρανκφούρτης υποδέχεται στο «Frankfurter Volksbank Stadion» την πρωτοπόρο και αήττητη Ίνγκολσταντ. Πέρυσι αμφότερες εξασφάλισαν την παραμονή τους με σχετική ευκολία, φέτος οι φιλοξενούμενοι κάνουν όνειρα ακόμη και ανόδου μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα, σε αντίθεση με τη ΦΣΒ που προσπαθεί να ξεφύγει από τον πυθμένα της βαθμολογίας. Στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος η Ίνγκολσταντ του Ραλφ Χάσενχετλ έχει σκοράρει από ένα γκολ σε κάθε 90λεπτο, μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Δεν είναι και ο καλύτερος απολογισμός, όμως όλα τα παιχνίδια ήταν απέναντι σε ανταγωνιστικές ομάδες με το θετικό της υπόθεσης να είναι πώς περιορίστηκε σε δύο τέρματα παθητικό σε 360 αγωνιστικά λεπτά. Η Φρανκφούρτη είναι προτελευταία χωρίς νίκη εντός έδρας, αλλά προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα, όπου σκόραρε από τρεις φορές: 3-3 εντός με τη Σαν Πάουλι, όπου γύρισε το ματς από 0-2 σε 3-2 και ισοφαρίστηκε στο τέλος, και 0-3 στο Σάντχαουζεν. Για τα δεδομένα της αυτό είναι επίτευγμα που δεν ταιριάζει με τις αποδόσεις, στις οποίες αντικατοπτρίζεται περισσότερο η βαθμολογική θέση των αντιπάλων.

Η Ίνγκολσταντ είναι μία βαυαρική ομάδα η οποία ιδρύθηκε το 2004 κι ακόμη κι αν προέρχεται από… άπειρες σερί νίκες το «διπλό» της δεν είναι για 1,75. Απουσίες υπάρχουν εκατέρωθεν, αριθμητικά περισσότερες είναι για τους γηπεδούχους, καμία όμως που να αλλάζει τις συνθήκες του αγώνα. Με πολυπρόσωπο κέντρο αναμένεται να παρατάξει ο Μπένο Μέλμαν τους γηπεδούχους, με τον έμπειρο Καπλάνι μοναδικό προωθημένο και τον πρώην παίκτη της ελληνικής Σούπερ Λιγκ Σκέμπρι να τον στηρίζει. Ο Μέλμαν για ένα χρόνο περίπου (7/11/2010-9/11/2011) έκατσε τον πάγκο της Ίνγκολσταντ σε μία από τις χειρότερες θητείες της καριέρας του με 13 νίκες σε 39 επίσημα παιχνίδια μόλις!

Σαφώς και καλύτερη σύνολο, σε φόρμα και ρόστερ, είναι οι φιλοξενούμενοι. Βρίσκονται αήττητοι ως εδώ στην Τσβάιτε Λίγκα κι αντιμετωπίζουν ουραγό ομάδα η οποία ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Το σίγουρο είναι πώς η Ίνγκολσταντ θα κάνει ήττες και θα πέσει βαθμολογικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν έχει την εμπειρία να κρατήσει την πρωτιά και υπάρχουν από κάτω πιο βαριές φανέλες, οι οποίες μόλις βρουν ρυθμό θα την περάσουν. Πέρυσι το αντίστοιχο παιχνίδι είχε έρθει 4-1 για τη ΦΣΒ, αλλά η παράδοση στη Φρανκφούρτη είναι υπέρ της Ίνγκολσταντ. Το κίνητρο του Μέλμαν είναι δεδομένο, μα προέχει η αναγκαιότητα για πόντους στους γηπεδούχους που δείχνουν να βελτιώνονται στα τελευταία ματς. Ο «άσος» έχει ορισμένες πιθανότητες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
336. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: 1 (3,80)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x