Euro 2024

Για το στε-Φανι μου!

Με γκολ συνοδεύτηκε η πρώτη συμμετοχή του Μάριο Μπαλοτέλι σε τελική φάση Μουντιάλ και ο Ιταλός επιθετικός το χάρισε φυσικά στην αγαπημένη του, Φανί Νεγκουέσα. Τι είπε για όμιλο και καιρικές συνθήκες.

Την πιο σημαντική νίκη πέτυχε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η Ιταλία απέναντι στην Αγγλία (2-1) για το Δ’ Γκρουπ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να το χαίρεται περισσότερο απ’ όλους.

Για την πρώτη του εμπειρία στην συγκεκριμένη διοργάνωση που συνοδεύτηκε με τέρμα που πέτυχε στο 50’ αναφέρθηκε ο άσος της Μίλαν στην «Gazzetta dello Sport», το οποίο αφιέρωσε στην αρραβωνιαστικιά του, Φανί Νεγκουέσα αλλά και στους φίλους του.

«Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Δεν είχα ξαναπαίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήταν μια μοναδική αίσθηση», ήταν η παραδοχή του 23χρονου επιθετικού, για να προσθέσει: «Το γκολ που πέτυχα είναι αφιερωμένο στην μέλλουσα σύζυγό μου που είναι εδώ και στους φίλους που είναι σπίτι».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως ο όμιλος δεν έχει τελειώσει ακόμα (παρά την ήττα της Ουρουγουάης από την Κόστα Ρίκα με 3-1), ενώ έκανε το σχόλιό του και για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην χώρα του καφέ.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά πρέπει να παραμείνουμε με το μυαλό στο κεφάλι αλλιώς δεν πάμε πουθενά», ήταν η τοποθέτηση του Μπαλοτέλι, συμπληρώνοντας: «Ήταν χάλια ο καιρός στο Μανάους. Είχε υπερβολική ζέστη. Η Ιταλία υπέφερε, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x