Πόλο

Για το τρίτο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός!

Νέα επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη, αφού επιβλήθηκε 10-5 στο Λαιμό και πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό της Α1 πόλο ανδρών, όπου θα διεκδικήσει το τρίτο σερί νταμπλ.

Θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο και δεν δυσκολεύτηκε για ακόμα μια φορά να το επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 10-5 της Βουλιαγμένης στο δεύτερο ματς των ημιτελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» με 2-0 νίκες πανηγύρισαν την είσοδό τους στους τελικούς, όπου θα επιδιώξουν να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Εθνικός, που θα αναμετρηθούν σήμερα στις 19.30.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 9-5 στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών η Βουλιαγμένη κυνηγούσε ένα θαύμα για να καταφέρει να στείλει την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν».

Με πολύ καλή απόδοση στον παίκτη παραπάνω η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε τα ηνία απ’ την πρώτη περίοδο (1-4) με τη Βουλιαγμένη να ανεβάζει στροφές στην δεύτερη, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω απ’ το να μειώσει στα δύο τέρματα (3-5), αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες.

Οι «μπέμπηδες» συνέχισαν να κυνηγάνε στο σκορ και στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως η εμπειρία των «ερυθρόλευκων» στις κρίσιμες στιγμές δεν τους επέτρεψε να κάνουν κάτι παραπάνω, με τον Ολυμπιακό να γίνεται καταιγιστικός στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 2-3, 0-2

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Κοπελιάδης 1, Μασμανίδης 1, Χρυσοσπάθης 1, Καπότσης 2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Μάλιαρακ 1, Γούνας 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x