Ελλάδα

Γιάνκοβιτς: «Έτοιμοι για το Κύπελλο»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά την ήττα από την Μπάνβιτ.

Καμία ανησυχία δεν εμπνέουν στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς οι δύο ήττες στο «Nick Galis Cup», με τελευταία αυτή από την Μπάνβιτ. Ο νεαρός φόργουορντ δήλωσε πως οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Παππά από την πλευρά του να λέει πως το ζητούμενο είναι να βρει τη χημεία της η ομάδα.

«Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και έχουμε μπροστά μας πάρα πολλή δουλειά. Σε αυτά τα δύο ματς που χάσαμε ίσως να έπαιξε ρόλο και η κούραση αλλά και οι απουσίες, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ακόμα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να παίξουμε συγκεντρωμένα και στα 40 λεπτά», τόνισε αρχικά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και συμπλήρωσε: «είναι πολύ σημαντικό πως και στα δύο ματς καταφέραμε και να τα γυρίσουμε σε καίρια σημεία αλλά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης έχουμε δέσει σαν ομάδα αρκετά, αλλά θέλουμε και σε αυτό το κομμάτι ακόμα πολλή δουλειά».

Κλείνοντας, είπε: «στα αρνητικά συμπεράσματα σίγουρα είναι το κομμάτι των λαθών που πρέπει να το προσέξουμε. Στα φιλικά ας χάνουμε. Μπορεί να είναι και καλύτερο γιατί βλέπουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας. Έχουμε μπροστά μας 20 ημέρες και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι γιατί κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν: Το Κύπελλο Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς είπε: «Ήταν ένα τουρνουά που θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Δεν προέχει το αποτέλεσμα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει πάντα. Είχαμε απουσίες, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και συνεχίζουμε. Είναι μία ομάδα καινούρια. Οι καινούριοι πρέπει να προσαρμοστούν. Πρέπει να βρούμε τη χημεία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x