Ελλάδα

Γιάνκοβιτς: «Να κρατήσουμε αλώβητο το ΟΑΚΑ»

Να ολοκληρώσει την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας αλώβητος στο ΟΑΚΑ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνγκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στα ματς με Μπαρτσελόλα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Για το ερχόμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά και για τα επόμενα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έγραψε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο Blog που διατηρεί στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως η ομάδα του στοχεύσει να κρατήσει αλώβητο το ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης με τους Καταλανούς, ενώ σχολίασε και την περασμένη αναμέτρηση με τον Άρη, τονίζοντας: «Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντί μας».

Αναλυτικά:
«Καλησπέρα σε όλους,

Σας γράφω σήμερα μία μέρα μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα, τον Άρη, μ’ έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο της όπως είναι ο κύριος Πρίφτης. Εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων μέχρι σήμερα δεν μας έχει δοθεί η δυνατότητα να παίξουμε πλήρεις. Ξέρουμε, όμως, πως αυτά είναι μέσα στη ζωή μας αλλά ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη στη συνέχεια σε αυτό τον τομέα. Επιστρέφοντας στον αγώνα με τον Άρη θα ήθελα να πω ότι ο αντίπαλος γνωρίζοντας τα προβλήματα μας θέλησε να μας πιέσει και να μας φέρει σε δύσκολη θέση, όπως άλλωστε θέλουν όλοι όσοι μας αντιμετωπίζουν.

Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Σίγουρα, αναγκαστήκαμε όλοι να προσπαθήσουμε περισσότερο για να καλύψουμε τα κενά που προέκυψαν κάνοντας ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας. Ξέρω πως μπορεί να μην φαίνεται συνηθισμένο να βλέπουμε κάποιες αλλαγές στις θέσεις, όπως εμένα στη θέση «1», ωστόσο είμαστε όλοι έτοιμοι να βοηθήσουμε εκεί που θα κρίνει ο κόουτς πως πρέπει να το κάνουμε. Έτσι επιλέγει την ιδανικότερη επιλογή τις συγκεκριμένες στιγμές που το χρειάζεται η ομάδα.

Βασικό κομμάτι είναι να μπορείς ν’ αντεπεξέλθεις και στις αμυντικές σου υποχρεώσεις όπου σου ζητηθεί. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και έχουμε πολλά κίνητρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρώτον, είναι το τελευταίο ματς της πρώτης φάσης μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να τη διατηρήσουμε αλώβητη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Δεύτερον, παίζουμε απέναντι σ’ έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο και αυτό μας κάνει να το θέλουμε ακόμη περισσότερο. Εν συνεχεία οι υποχρεώσεις μας στο 2014 θα ολοκληρωθούν με δύο μεγάλα παιχνίδια που θέλουμε πολύ, με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αρχικά, τη Δευτέρα θα έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με μεγάλη προσήλωση στον στόχο και τεράστιο κίνητρο. Είναι μια νοκ άουτ αναμέτρηση μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ που θα δώσει στον νικητή το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς και θέλουμε πάρα πολύ να τον πετύχουμε, δεν υποτιμούμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και ξέρουμε πως δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία και να προσθέσω κάτι. Νιώθω τυχερός που μέσα από την ομάδα είχα τη δυνατότητα να επισκεφτώ τα παιδιά που φιλοξενούνται στα ιδρύματα «Ελπίδα» και «Φλόγα». Μέσα από τα μάτια αυτών των παιδιών αντλούμε όλοι δύναμη. Αυτά είναι μαθήματα ζωής και εμείς πάντα θα είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή χαράς που τους δίνουμε μας κάνουν και εμάς πιο ευτυχισμένους.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Βλαδίμηρος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x