Euroleague

Γιάνκοβιτς: «Περίεργο που παίζω με την ομάδα του πατέρα μου»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν κρύβει πως νιώθει περίεργα που απόψε με τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ο πατέρας του, τον Ερυθρό Αστέρα.

Ιδιαίτερος είναι ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ο λόγος είναι πως με την αντίπαλο της ομάδας του αγωνίστηκε ο πατέρας του, ο αείμνηστος Μπόμπαν, για περίπου δέκα χρόνια.

«Η αλήθεια είναι πως νιώθω λίγο περίεργα παίζοντας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Θα δούμε πώς θα πάει το παιχνίδι. Ο πατέρας μου αγωνιζόταν σε αυτή την ομάδα για δέκα χρόνια και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίζω», δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ ο 23χρονος φόργουορντ.

Όμως ως σωστός επαγγελματίας γνωρίζει ποιο είναι το καθήκον του. «Πάντως τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου το πιο σημαντικό είναι να πάμε για μία ακόμη νίκη. Ήδη έχουμε χάσει ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε, οπότε θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Και για τον Ερυθρό Αστέρα είναι σημαντικό το ματς γιατί έχουν δύο ήττες και παίζουν μπροστά στον κόσμο τους», ανέφερε.

Η «Χάλα Πιονίρ» θα ξεχειλίζει από κόσμο και πάθος. «Δεν ξέρω τι να περιμένω από την ατμόσφαιρα. Η ‘Χάλα Πιονίρ’ είναι μικρότερο γήπεδο από την ‘Αρένα’ και θα υπάρχει περισσότερος θόρυβος. Πιστεύω πως το κλίμα θα είναι καλό και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι», τόνισε.

Τέλος, αναφερόμενος για τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό μετά και την τελευταία του καλή εμφάνιση (17π., 10 ριμπ. απέναντι στα Τρίκαλα) είπε: «Θα είναι η τρίτη μου παρουσία στην Ευρωλίγκα. Είμαι ακόμη στο ξεκίνημα μου στον Παναθηναϊκό, είναι μια σπουδαία ομάδα, δουλεύω σκληρά και πιστεύω πως τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x