Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Μεγάλο στοίχημα ο Παναθηναϊκός»

Ο Δ. Γιαννακόπουλος μίλησε για τις ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της κλήρωσης της Α1 και έκανε λόγο για τεράστια εμπιστοσύνη στον Ιβάνοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Μεγάλο στοίχημα χαρακτήρισε τον νέο Παναθηναϊκό ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που μίλησε στο πλαίσιο της κλήρωσης της Basket League και τόνισε πως τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν άργησε η ελληνοποίηση. Για τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σχολίασε: «του έχω τεράστια εμπιστοσύνη» και εξέφρασε την πίστη του για νίκη εντός και εκτός έδρας στα ματς με Ολυμπιακό. Επίσης ευχήθηκε να μην υπάρξει βία στην φετινή σεζόν.

«Θα 'θελα να πω ένα μεγάλο "συγχαρητήρια" και "ευχαριστώ" στη Nova, που συνεχίζει να στηρίζει το μπάσκετ και πιστεύω θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα. Καλή σεζόν σ 'όλους, σ' αθλητικά πλαίσια, μακριά από ακρότητες, όχι βία, γεμάτα γήπεδο και κάθε επιτυχία σε κάθε σύλλογο. Σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

«Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Έχουμε ελληνικό αίμα και νέους Έλληνες. Στόχος να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ ως συνήθως. Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και μέσα και έξω», ανέφερε.

Ακόμη αναφέρθηκε για:

Τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Είναι πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες. Θέλω να πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει».

Το αν θα δούμε κάτι νέο: «Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ομάδας και όχι εμένα».

Τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Δεν έχω αυτή την εντύπωση. Ο κύριος Ιβάνοβιτς είναι προσωπική επιλογή δική μου. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει δείξει την ποιότητά του τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

Το αν πιστεύει ότι τον ειρωνεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις δηλώσεις του: «Αυτό είναι που πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, δεν μπορώ στο μυαλό του για να καταλάβω τι εννοούσε».

Τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζεται: «Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Χτίζουμε μία νέα ομάδα με πολλούς Έλληνες νεαρούς και θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το αν άργησε να γίνει το σχέδιο της ελληνοποίησης: «Αν κρίνω από τα αποτελέσματα δεν θεωρώ ότι άργησε να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x