Γενικά

Γιαννόπουλος: «Έχει πολλά μηνύματα αυτή η προσπάθεια»

Για την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στο 2ο Attika Run & Fun Grand Prix μίλησε στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Γιαννόπουλος, τονίζοντας πόσο ιδιαίτερη είναι η προσπάθεια που γίνεται.

Το 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX είναι προ των πυλών και είναι αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του παιδιού». Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για αυτό τον σπουδαίο αγώνα που γίνεται για τα παιδιά .

Ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως ένας αγώνας που γίνεται για τα παιδιά, είναι ένας αγώνας που αφορά όλους, ενώ σχολίασε και την δυναμική παρουσία στο πρώτο αγώνα που έγινε στον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και στην Αλεξάνδρα Αξενίδου:
Για το 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX, που είναι αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του παιδιού» μια ακόμη δράση για τα παιδιά:
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό και έχει πολλά μηνύματα αυτή η προσπάθεια. Ο κόσμος πρέπει να συμμετέχει ,όχι μόνο για να αθληθεί, αλλά και για να καταλάβει ότι ένας αγώνας που δίνεται καθημερινά για τα παιδιά και είναι ένας αγώνας που αφορά όλους. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η ένωση των δυνάμεων των δήμων και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προχωρήσει και σε κάτι περισσότερο από τον αθλητισμό , γιατί μόνο με την ενδυνάμωση και τη συνεργασία μπορούμε να έχουμε ελπίδες ότι θα κάνουμε κάτι».

Για την ειδική διαδρομή του 1 χλμ. για μικρά παιδιά :
«Είναι μια ιδιαίτερη χαρά για τα μικρά παιδιά ,αν και πολλοί μεγάλοι τρέχουν με τη χαρά ενός παιδιού. Όλοι κρύβουν ένα παιδί μέσα τους. Γίνονται και κάποιες εξαιρέσεις και για κάποια μικρά παιδιά που λαμβάνουν μέρος σε άλλους αγώνες . Είναι μια πολύ όμορφη εικόνα και για τους γονείς των παιδιών , αλλά και για τους άλλους. Τα παιδιά δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς. Έχεις την υποχρέωση να κάνεις κάτι για τα παιδιά, για να χαμογελούν και να είναι πάντα καλά. Στο προηγούμενο αγώνα κέρδισε μάλιστα μια μικρούλα μας απλά δεν αναφέρθηκε για να μην μπει ταμπέλα ,ήταν ιδιαίτερη η χαρά της.

Για τις εντυπώσεις του πρώτου αγώνα στον Πειραιά και ένα μήνυμα για τον δεύτερο αγώνα στο δήμο της Γλυφάδας:
«Πήγαν όλα πολύ καλά και με ασφάλεια. Βάλαμε και εμείς τις δυνάμεις μας ,τις ιατρικές και τα ασθενοφόρα για να μην συμβεί το οτιδήποτε. Ό,τι γίνεται πρέπει να γίνεται με ασφάλεια. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι ειδικότερα τα παιδιά, αλλά και οι οργανωτές. Πιστεύω το δεύτερο θα πάει ακόμη καλύτερα και κάποια στιγμή θα ήθελα να προτείνω να κάνουν μια διαδρομή που θα αφορά όλους τους δήμους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x