Πόλο

Γιάνοβιτς: «Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Ο Μλάνταν Γιάνοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να πει το ναι στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας πρόκληση το να διεκδικήσει μαζί του την κορυφή της Ευρώπης.

Εύκολη απόφαση ήταν για τον Μλάνταν Γιάνοβιτς να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ο Μαυροβούνιος διεθνής πολίστας μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (vijesti.me) για την επιλογή του και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο, με την προοπτική να επεκταθεί για ένα ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μια πολύ σοβαρή ομάδα. Απέκτησε ακόμα φέτος τον Άντρο Μπούσλιε, τον Άλμπερτ Εσπανιόλ, ενώ παρέμεινε στην ομάδα ο Γιόσιπ Πάβιτς.

Ακόμα στο ρόστερ είναι οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες και βλέπω ως μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Δέχθηκα κρούση από τη Σαβόνα για να επιστρέψω στην Ιταλία, όμως όταν έφτασε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολο να αρνηθώ.

Με πήρε προσωπικά τηλέφωνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο κ. Βλάχος, που είναι επίσης και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας. Με τη συζήτηση που κάναμε κατάλαβα ότι η ομάδα έχει σοβαρές βλέψεις.

Κι όταν έμαθα για τις μεταγραφές που θα έκανε η ομάδα, δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο να πω το ναι.

Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου. Ο Ολυμπιακός θα κάνει και πάλι την προσπάθειά του για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο και έχει πιθανότητες. Σίγουρα, μεγάλο φαβορί είναι η Προ Ρέκο. Υπάρχουν ακόμα δυνατές ομάδες όπως η Γιούγκ και η Σόλνοκ. Θα έχει πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η διοργάνωση, τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x